Senarai peserta QR MiniGiveAway Kedua


Alhamdulillah. Ada 28 orang peserta kesemuanya.

Jom semak link uols. Saya akan gunakan NO ini sebagai no cabutan nanti ye. Ingat no masing2 tau :)

Dua orang peserta bertuah akan saya pilih nanti :)

Nak tengok hadiahnya klik SINI ye.

Mereka2 yang join ialah:-
  1. http://nazirahnyerr.blogspot.com/
  2. http://zazanizam.blogspot.com/
  3. lynnlinda.blogspot.com
  4. http://miaduniaku.blogspot.com
  5. http://wwwbersamaselamanya.blogspot.com/ 
  6. http://mnflove.blogspot.com/
  7. http://norminieza.blogspot.com/
  8. http://mama3heroo.blogspot.com/
  9. http://ilyamaisara.blogspot.com/
  10. www.sheilashahfiekry.my 
  11. http://zitaomar.blogspot.com
  12. http://atieyusoffamily.blogspot.com
  13. http://coratcoretkuini.blogspot.com/
  14. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  15. http://norumara.blogspot.com
  16. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
  17. http://admiregreen.blogspot.com/
  18. faralalalala.blogspot.com
  19. http://mamaaryan.blogspot.com
  20. http://kesumaangsana.blogspot.com
  21. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
  22. http://contestsukaaku.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html
  23. hanyadihatiku.blogspot.com
  24. http://cempakabiru-nieda.blogspot.com
  25. http://umikasum.blogspot.com/
  26. http://nurazizahyahaya.blogspot.com
  27. http://norazis2908.blogspot.com
  28. http://mimialya1.blogspot.com/
     
Kalau tak da link uols, sila gtau saya ye. In shaa ALLAH sebelah petang saya akan inform nama pemenang k.

pppsssttt: Maap ye lambat kuarkan link senarai peserta. Penat sangat. Semalam koi 930pm dah sampai planet pluto. hihi. 




Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Senarai peserta QR MiniGiveAway Kedua"

Alamak... saya terlepas ketapi bawah tanah la Ciksue. dah tertutup ek penyertaan, takper la... nextime saya join :D:D.

no 26 lapor diri.. moga bertuah

x ajak pun p planet pluto ek ^_^

hihi

nama saya xder..jap baru nak join..hehee

Akak no 12..
harap2 ada rezeki...:)

OK KA ada no 20 lagi tu hehehe tq

alamak...tertinggal pulak... QR mini GA ni...

Xsempat nak join...
Bz keje...ni pun curi2 on9 thru phone...
Hehehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF