UV minggu keempat bulan Jun 2013


Sabtu ahad tak dapat maintain la macam minggu lepas. Sedey giler bila tengok graf ni. Huhu.

Untuk hari sabtu dapat dalam 300++. Ahad pula cuma dapat dalam 200++.

Walaupon uv jatuh tapi masih ada peningkatan pada 18 Jun 2013. Pertama kali dapat UV dalam 500++. Alhamdulillah.




Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "UV minggu keempat bulan Jun 2013"

alhamdulillah blog cik sue makin meningkat ckrg cpuv pun suka dah menari2...

wahhh tinggi dah tu.. biasa la, sabtu ahad mmg merudum sikit..

ok dah tue MV UV tak tau dah berapa..dah lama tak cek

tu dah kira byk kalo nk banding ngan m3h..hehe

Sabtu-Ahad ramai yg tak buka bloglah ciksu, termasuklah kakak kalau sabtu adalah buka half-day lepas tu tak adalah..

fae apa lagii susahh nak dapat UV of 200 hehe

alhamdulillah..semakin maju blog cik sue..kfieda gak merundum..hrp la teduhan kasih tu membantu sikit

ala.. jgn la sedih2.. in shaa Allah nnti naik lak lps tu..

Sabtu ahad graf ni pun nak bercuti juga ciksu..hehehe

banyaknya walaupun hujung minggu...

tahniah cik su.. meningkat uv..

Dah memang traffic meletopkan QR hehe...syukur ajelah hehe

hebat la ciksuu... jijah pon weekand jatuh merundum!

ok la tu...uv sy puluh2 je kot...blog pun jarang2 update

ciksu, try la mintak exabytes.. mana tau ada rezeki

ciksu, dapat x dapat lain cite.. try dulu... lagipun, yg sue perlu submit dekat dorang, bukannya yang uv mingguan.. tapi uv yang sebulan tu... so, dorang akan kira average uv ciksu sehari dari situ la...

wah banyaknya uv ciksu... tahniah...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF