What IS Project C?



yeay dah terserempak dengannya. tunjuk muka time maghrib tadi. sekejap je tunjuk mukanya. malew kot. hihi

iklan yang tengah `on going`. what is project C? muncul di bawah entry :)

sungguh lumayan hadiah yang ditawarkan RM100,000 :)

pppsssttt: dok lama2 tau :)





Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "What IS Project C?"

nak terjah kejap la..
mana tahu kalau2 de rezeki.. :)

wah..iklan nuffnang ye..tahniah...klik2 kotex

wahh murah rezeki..kalo cmni mmg suh dia duduk lama² lor..hehee

heheeh..tahniah! dpt CPUV :)
hrp berlegar lama2 sikit la kan

Ciksu, saya doakan ciksu pregnant.

Apa project C ni? Saya try buka link tu lama je video tu buffering. Ce ciksu cerita.

hai CIkSu.. seminggu Ros tak singgah sini.. balik kampung :)

Ooo.. CikSU dapat BE ye.. Ros pun baru je dapat cek dari Nuff.. tapi, BE tak nak singgah blog Ros.. baru sekali je...

wahhh BE tengah running.. kalau jumpa jijah jentik yer..

rasa rugi sgt x dpt join project C.. sbb kat sini nuffnang pun kena blocked.. T_T

duk lama2 okeh, hari tu akk ada juga terserempak dgn ads ni di blog akk tapi bukan cpuv kuts :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF