Women Of Earth Avon Perfume



Wangian peberet saya sejak dari zaman sekolah hingga sekarang. Semestinya women of earth. Baunya yang lembut buat saya tertarik. 

Saya ni pelik sikit ye. Sebabnya saya suka guna perfume time tido je. Pergi keja saya just pakai minyak kasturi hitam. hihi


Sebenarnya ada kesah di sebalik women of earth ni. dipendekkan citer ghumah sewa saya pernah dipecah masuk pada disember 2007.


Sapa yang pecah masuk, ntah ler saya pon tak tahu sapa yang masuk. Polis datang carik cap jari. Hampeh apa pon tak dapat. Licik orang tu. Sikit pon tak da kesan yang dia tinggai. Tombol pintu utama pon elok2 aja. Polis kata maybe dia guna kunci pendua. Last2 pegawai penyiasat tu suruh je saya pi jumpa bomoh. Apa punya polis daa. 


Last2 pi juga jumpa bomoh. Katanya malim yang masuk. Malim tu pencurik la. Banyak juga barang berharga saya dan roommate yang hilang. 


Selain barang kemas dan duit yang hilang ada sesuatu yang pelik bagi saya. lepas beberapa hari kejadian tu, baru saya perasan yang women of earth saya pon hilang. huhu :(


Puas saya carik mana perginya perfumed saya tu. Dah la hadiah hantaran kawin dari cik abe. Rasanya tak sampai setengah pon saya pakai. Masa tu saya masih PJJ dengan cik abe. Saya di penang, cik abe di KL. 


Rasa2 saya malim tu rembat juga kot. Adoyai.. itu pon nak dirembatnya. Maybe dia nak bagi dekat girlpren dia kot. sabaq je la.


Pppsssttt: sampai sekarang saya masih terkenangkan gelang kawin saya tu. Apa la yang malim tu buat. huhu


Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Women Of Earth Avon Perfume"

lah hai kesiannya pencuri tu. perfume pun dia ambik. hihi.. takpela asalkan ciksu & housmate selamat kan..

kalau dah pencuri tu ciksue..
semua benda pun dia rembat..

Nur suka bau sweet honesty.. :)

Memang kuajaq orang yg suka pecah masuk rumah curi barang ni, I dulu pun pernah kena, cincin my mom bagi yg I mmg tak pernah tinggalkan, peliknya, hari tu pulak saya boleh tertinggal cincin tu kat umah. buat report polis sumer, tak tau la orang dalam ker orang luar yg ambik sebab elok jer barang disusun balik.

yang emas2 ni xsuka kalau malim tu curi.. erk malim tu nama orang ek.. entah2 malim tu duduk di tanjung malim.. hehe lama dah ka kes ni?

Kalau avon, Ros suka perfume ni dengan Celebre :-)

dq guna avon juga tapi bkn ini guna buterfly gan sentinni

emm sampai perfume pon nak! apalah...heee

deqla jarang guna perfume avon..tp skng guna la..sbb tu hadiah besday.. xkan x guna pulak org dah bagi.. tp bkn yg ni.. entah apa ke namanya x ingt pulok..hihi..

perfume pun dia nak amik ke?..macam2 ada,tp perfume tu best lembut je baunya

saya pun ada hilang brg berharga malim curik, hadiah yg paling bermakna buat sy dr hubby tau.. biarlah sy rahsiakan apa brg tu .. yg penting sy selalu doa sy selamat.. jgnlah org buat x elok kat sy huhuhuhu...

cik sue dah kerja ker?? confuse jap.. bkn cik sue duduk umah ker??

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF