Embroidery & Applique Personalized Towel


Saya tempah khas tuala untuk pemenang MiniGiveAway Ketiga kali ni. Saya tempah dengan MamaAlya Boutique. 

Saya tertarik dengan hasilnya yang menarik tu. So, teruih tempah khas buat uols.

Kalau uols nak tengok hasil lain, ini antaranya:

untuk hadiah pengantin pon boleh

keta macqueen

trak bomba pon ada.

Menarik kan. Comfirm buat uols pon tertarik jugak. Betul tak?

Tempahan saya semestinya tak lari dari tema lobak merah. Hihi.

 
Cantikkan. Saya minta towel warna kuning. Becoz nak metching kan dengan warna oren tu. Cun la tu kan. Hihi ;)

Kalau uols berminat nak tempah khas buat anak2 uols atau untuk uols sendiri atau untuk sesiapa sahaja apa kata uols singgah ke fan page MamaAlya Boutique untuk melihat contoh2 lain ye ;)





Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Embroidery & Applique Personalized Towel"

cantik2 sangat,nanti akak nak tterjah blog tu...

amboi ciksu.. towel pun tema karot eh.. ;)

cantiklah ciksu.. leh bagi untuk hantaran jugak ni..

SALAM CIKSU...

BERAPA AGAKNYA UTK TEMPAHAN SEHELAI TUALA TU...?TUALA MILIK KITA KAN..?CUMA TEMPAH SULAMAN JE...

OPPSSS...KENA DESIGN SENDIRI YE..?KALAU KITA MINTA DIORG YG DESIGN KAN ..KENA BAYAR UPAH DESIGN TAK...?

ehh..memey comei...
harganya berapa ciksue. ?
ikut design ke?

Wah...hadiah istimewa utk rakan blogger.
Cantik...cantik

mmg sgt comei.. lobak dgn ciksue mmg x dpt dipisahkan.. hihi

wahhh menariknyer hadiah dorg ;)

menarik ni,cam minat je ta ni nak tempah

alahai siap buat entry lagi...thanks sue

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF