Macam-macam ada..

dalam kepala otak saya yang nak dikongsi dengan uols tapi tu la tak terungkap dek kesibukkan saya pada kali ni.

Untuk juadah berbuka puasa tahun ni memang dapur saya tak berasap ler. Memang tak sempat la nak buat apa2 pon. Beli aje kuih muih 2,3 jenis.

Yang penting wajib ada kurma untuk berbuka dan bersahur. Hihi. Dapur saya cuma berasap time sahur je. Itupon buat yang simple2 aja.

Iye la kan duduk berdua je pong. Kadang2 dah tak tahu nak masak apa. Lagi parah sampai tak tahu nak makan apa. Hihi.

K la ye, rasanya itu je yang nak dibebel di pagi subuh ni. Idea terbatas sebab updates guna hp.

Selamat berpuasa ",
Previous
Next Post »
34 Komentar untuk "Macam-macam ada.."

ha..tak berasap?.. hihi. Dapur rumah Ros kali ni berasap.. bila mai bulan posa ni, macam2 nak dicuba :)

klik2 nuff..

samalah dgn sy kak...dapur x berasap lagi sbb duk menumpang umah mertua..umah sendiri xde air..huhu

selamat berpuasa, wah bz nyer ciksu

hee xpe ciksu janji jangan tinggalkan sahur..hee

slmt berpuasa jugak dear ;)

tahun ni rasa mcm rajin je nak masak sbb x mengandung.. sblm2 ni puasa aje muntah2.. nk masak pun xde mood. hehehe

Selamat berpuasa... dpur sy pun berasap time shur je... Berbuka x smpt dh nk msk...

Mujurlah tinggal dgn family, so ibu je masak. hihi

kalau tak reti nak makan apa tu yang parah tu...

deqla pun hujung minggu je la berasap pun.. sbb hari2 lain keje.. blk pun x smpt dah nk masak.. huhu

hiihi..oklah tu berdua jerk kalau msk mcm membazir je kan.. akk dulu pun berdua beli jerk cuti baru masak hihihi

lupa nk ckp.. dkt puding roti tu, sue pun ada ltk link sy kan.. sbb link entry tu pun ada msk dekat referral nuff saya...

btw, utk bln lps punya referral, blog sue yg byk bg dkt sy.. sbb tu link blog tu yg duk dkt berlian untuk kamu dkt sidebar saya tu :)

Sama ler kita...beli ajer...kiki

selamat berpuasa ciksue...
Nur pun bulan puasa ni rasa malas betullah nak BW...
nak buka lppy..malas...
lepas balik terawih, cari bantal je..huhuh

aik bukan ciksu suka masak ke..hehe

salam ciksu...

selamat berpuasa..maaf akak lambat sampai..bz memanjang akak nih...

dapur tak berasap..jimat gas tu ciksu...akak lagi la..setiap hari berbuka di surau....tinggal sorang je pun...hehe

kita serupalah ciksu. hari pertama tak berasap sbb en suami dah ajak ke pasar ramadhan. hari kedua cuma buat kari ayam cicah roti sbb nak makan kat luar celebrate besday boy. hari ketiga baru betul2 berasap... itu pun masak yg simple2 aje.hehe...

dapur akak berasap..berasap mask nasik..kih3..
senang beli je.kalau bdua tp kalau sup akak ske masak sendiri..
akak pn bw guna hp ni..sia2 je bayo broaband
slamat ramadhan ciksue :)

selamat berpuasa ciksu.. baru berkesempatan melawat ciksu.. huhu..

Akak pun dh x tau nk masak apa dh.. baru 6 hari posa dh buntu...

saya pulak masih selamat lg dr jengah PARAM hihihihihi...

akak ni hari-hari pun taktau nak masak apa su..

Tak pe atenya bizikan....hehe nak masak camne!

berasap time subuh aje la ye ciksu..hehe
selamat berpuasa.. :)

amboi. beli kueh 2 3 jenis. byk la tu. hehehe.

selamat berpose yg..dapur sy lak mak yang asapkan...hihihi, untung duduk ngan mak kan

Heheee, memang klau makan berdua cenggitu la.. myra mujur tinggal dengan family :D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF