Pemenangnya ialah


Senarai no bertuah yang join. Hanya 18 orang sahaja :)

Mai kita tengok no sapa yang kena. Jeng. Jeng. Jeng.

 
Boleh semak no uols di sini ye ;)

Kepada yang istimewa sila tinggalkan
  • Nama
  • Alamaat
  • No. telefon
di ruangan komen ini (jangan risau, saya tak akan publish ye)

Ini hadiahnya, buat yang teristimewa pada bulan Julai 2013. Sempena Ramadhan tahun ini. Harap suka ye. Ikhlas dari pemilik Blog QasehnyaRania ;)


Buat no yang tak mengena tu saya harap tak frust menonggeng ye. Jangan la merajuk dengan ciksu pulak ye. Mih. Mih. Mih. Saya main cabut je no tu. Nasib la dapat dekat siapa.

Tunggu next month pulak. In shaa ALLAH.

Daaaaaa. Selamat Malam.



Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Pemenangnya ialah"

TAHNIAH pemenang :)

ala..cikit nk kena no 18

ciksu, next month buat la hadiah ni lagi, cantik sangat! tahniah pada yg menang, hihi

tahniah.. x sempat bg link, perasan dah 11.45 malam

tahniah kepada yg menang...

tahniah juga buat ciksu yg dh berjaya anjurkan GA mininya buat kali kedua....moga berterusan...

tahniah pada yg menang... thanks sue jmput saya.. Lps2 ni jgn serik2 jmput sy tau.. In shaa Allah sy akan join..


tahniah buat pemenang. rajin ciksu buat GA yer....

tahniah pada pemenang.. bestnye dpt tuala comei tu... =)

Ciksu, cam tak caye jek. Rezeki Ramadan kot ni...kalau nak tau ni pestime join mana2 GA tau. Sebab mudah & tak de karang mengarang ayat bagai.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF