QR Mini GiveAway Ketiga

Caranya uols hanya perlu tinggalkan

  • Link blog uols di kotak komen ini
Perhatian:
  • In shaa ALLAH kalau tiada apa2 keputusan akan diumumkan selepas tamat. 
  • Pemilihan pemenang akan dilakukan oleh saya sendiri secara cabutan.
  • Bermula pada 17 Julai 2013 dari jam 15:00 dan tamat pada jam 23:30 malam ini.
pppsssttt: nak tengok hadiahnya KLIK SINI ye :)



 
Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "QR Mini GiveAway Ketiga "

http://nazirahnyerr.blogspot.com/

Ros join :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

Olla =) V join!

http://vaneelea.blogspot.com/

http://hanyadihatiku.blogspot.com

joined..!! hihi

http://norumara.blogspot.com

^_^

nak join..

http://jassnani.blogspot.com

:) tq

Selamat berpuasa ye..

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

http://norminieza.blogspot.com/

join ye... http://aziazidah.blogspot.com

Salam Ramadan,

wahh cute jugak tu...

http://fazianbatrisyia.blogspot.com/

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/

akak joint,,,tapi keybord akak xder titik,,,ciksu tlog titik kan yer,,,

http://miaduniaku,blogspot,com

http://nurinaireen.blogspot.com/

nak jugak...

http://umikasum.blogspot.com

Fifi join yer :) and moga pregnant :)

sweetmissfifi.blogspot.com

nenot join :)

kisahsinenot22.blogspot.com

maaf xsempat join...

apapun, semoga berjaya buat semua.. :)

salam sue...

ala..tak sempat akak nk join ni,semalam bizi sikit

alahai dah tamat ke... tak sempat nak join... sehari dua ni bizi

ala...lmbtlah akk br jerk bukak nie..uhuhu xde rezeki nak join..

nak join.hehe...http://coratcoretkuini.blogspot.com/..

http://mymatatajam.blogspot.com/
Selamat berpuasa Cik Su

Dah terlambat nak join..boleh lagi x..heheh

http://kucingsenyap.blogspot.com/

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF