Rezeki CPUV lagi

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.

Walaupon tiada entry seperti selalu tapi pihak Nuffnang masih sudi menghulurkan CPUV buat blog QasehnyaRania. Ada lima cpuv kesemuanya. Terima kasih ye Nuffnang :)

Sempena bulan Ramadhan ni juga Unique Visitor saya pon makin meningkat. Tak dijangka tau sebab saya mana ada buat entry sangat pon kan.

In shaa ALLAH, keadaan akan pulih seperti sedia kala. Amik masa sikit ye.

Saya hanya sempat bw mana yang sempat je. Just guna hp. Lagi satu masa saya amat terhad di bulan puasa ni. Saya kan sibuk meniaga kuih tepung pelita. Hihi.

In shaa ALLAH saya cuba balas jejak uols yang dah ditinggalkan sekian lama di blog saya. Saya akan singgah juga cuma lambat atau cepat je.

Nantikan kehadiran QasehnyaRania kembali ye ;)

Previous
Next Post »
38 Komentar untuk "Rezeki CPUV lagi"

tahniah.. shad dapat juga, shad klik sunsilk kat sini satu..

tepung pelita?? akak tergoda sudaa, huwaaaaaaaa!!!

salam rindu buat dinda...

tahniah ye ciksu..

betul tu,kuih limas ,kuih sampan n tepung pelita...

yg dlm bungkus plastik tu pic apa ciksu...?

tahniah ciksu.. jijah pon ada dapat..hehe

syukur alhamdulillah.murah rezeki di bulan ramadhan ni kan.hehehe

pstt: jauh sgt nak pergi dear.. :(

ya Allah ciksu.. mama cikna suka sangat kuih pelita ni.. tp susah nak jumpa yg betul2 sedap. kalau dekat dah lama cikna order banyak2 kat ciksu..

Tahniah... Rezeki bulan puasa...

wahh..meniaga tepung pelita ghupanya.. semoga dimurahkan rezeki. utamakan yg lebih utama..bloging ni sampingan je...

Alhamdulillah.. Rezeki di bulan Ramadhan

Tepung Pelita?? Nyum2.. sedapnyer

* saba yer ciksu...dugaan bulan ramadhan...huhu

ooo.. ptt la lama tak nmpk sue.. tahniah ye sue.. murah rezeki sue.

tahniah akak! alhamdulillah rezeki.. ;)

Oooo meniaga kuih tepung pelita ke? saya memang suka sangat ngan kuih ni. Kalau balik kg pernah gak buat ngan mak, tapi kalau nak buat senditi memang tak reti... hihihi

Peniaga yej..saya doakan terbaik utk perniagaan anda.
Tahniah..CPUV nuffnang

syukur rezeki akak.. slmt berpuasa an meniaga tepung pelita ye kak

Gud luck...tahniah..rezeki tu...

alhamdulillah rezeki..rjin ciksu ;-)

alhamdulillah rezeki su tu,moga terus dimurahkan rezeki ye

ohhh meniaga rupnya..... bagus...bagus... buat sendiri ke QR

tahniah su... murah rezeki.. ingat lg dulu sue duk tuggu bila nak dpt cpuv.. :-)

*uv msh tggi mesti sbb org cr resepi kan :-)

macamana org blh pecah masuk tu... pose2 pun dorg buat buat keje gitu kan

tahniah ciksu..seronoknya rezeki dari nuff tak putus2.. :)

eh, ciksu berniaga ke? moga2 bertambah rezeki..mesti sedap kuih tu kn.. :)

alhamdulillah...rasa seronok kan hehe

waaaaaaaaaaa. lame tak jenguk sini. slmt pose ciksu. nak jugak be. :)

Anak sulung saya suka sangat kuih nie ... Semoga dimurahkan rezeki ...

Alhamdulillah rezeki Cik SU.. oo Cik SU berniaga ye.. takpe, utamakan yang penting dulu, nanti updated k :)

Tahniah Cik Su...wah! Cik Su meniaga kuih tepung pelita yek! My mak suka kuih tu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF