Hadiah QR Mini GiveAway Keempat


 Seperti yang sedia maklum, QR Mini GiveAway ni akan berlangsung pada 20 Ogos 2013. Jangan lupa tau, esok la tu. Hihi.

 Inilah hadiah istimewa buat peserta yang bertuah tu. Hanya seorang yang bakal saya pilih nanti. Sama2 kita nantikan ye :)

 Fridge Magnet Avon. Limited edition ni. Cantik tau. Hihi.


 Ppppsssttt: Sekiranya sambutan menggalakkan yakni peserta melebihi 30 orang, in shaa Allah saya akan tambah hadiah. Akan difikirkan :)



Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Hadiah QR Mini GiveAway Keempat"

waaa..x sabar nak join,sebelum2 ni asyik terlepas segmen je..hope ade tuah lah kali ni ye..

wah teaser yang sangat menarik ni CikSu...

peminat fridge magnet....:)
wajib join nie

kalau inetenet tak meragam nak join jugak ni

as salam ciksu, selamat hari raya !
asyik terlepas je.in shaa allah zaza join :)

Wah... memang cantik. rugi kalau tak join GA ni.

btw, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.

p/s Saya doakan QR pregnant. doakan saya juga....

cantik la hadiahnye.. ok, in shaa Allah deqla join ye.. ;)

*ooo maybe sbb exab ada prob skrg ni... camni..

ciksu buat je cam yg saya ajar td tu.. lps tu emel exab gtau awk dh tempek iklan tp xnmpk kt blog

kfieda kena join la ni kasi semangat...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF