QR Mini GiveAway Keempat

Caranya uols hanya perlu tinggalkan 
  • LINK BLOG UOLS di kotak komen ini sahaja.
Perhatian:
  • In shaa Allah keputusan akan diumumkan secepat yang mungkin. Kiranya selepas tamat MiniGA ni la.
  • Pemilihan pemenang akan dilakukan oleh saya sendiri yakni secara cabutan. Saya buat versi manual je. Hihi.
  • Bermula pada 20 Ogos 2013 dari jam 11:00 pagi dan tamat pada jam 20:30 malam ini.
 Nak tengok hadiahnya, sila KLIK SINI ye ;)


Previous
Next Post »
40 Komentar untuk "QR Mini GiveAway Keempat"

salam ciksu,kali ni m3h nak join..hope ade tuah..geram tgk hadiah tu..
http://mama3heroo.blogspot.com/

deqla join..!! hihi

http://norumara.blogspot.com

saya join sue..:-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

Hehe.. nak join lah

http://ayudzul.blogspot.com

jijah join...hee

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/

Akak Join :)

http://mazatulazura.blogspot.com/2013/08/join-qr-mini-giveaway.html

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/

nak join

http://www.permatabiru.my

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

Selalu terlepas nk join...kali tak kira nk join jugakkk...hehe

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

salam sue...lama akak tak singgah sini ada pulak mini GA..akak join la ye

mamaaryan.blogspot.com

nak join boleh??tapi ta faham macam mana..ta perlu buat entry ka??

http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

join :)

Salam...rasa nak join pulak...

http://juneaina.blogspot.sg/

http://lovingwantie.blogspot.com

ok. done

nk join ;)

http://mnflove.blogspot.com/

saya nak join.... http://www.duniasuriyany.blogspot.com

nak join..
http://wanznoen.blogspot.com/

http://mizzikastories.blogspot.com/

http://zairidanfifi.blogspot.com/

http://faridah4646.blogspot.com/ ehemm...ade can x?hihi

http://ibunoey.blogspot.com/2013/08/jom-join-qr-mini-giveaway-keempat.html

Noey join..

nak join gakla... hehehe

http://queenofbutterfly.blogspot.com

http://cammylia.blogspot.com

**ada tuah x? hehe

bismillah

http://ayuzan.blogspot.com

bismillah...

http://umikasum.blogspot.com/

Bismillah saya join :) http://twinkleeestar.blogspot.com/

nak try join jugak..

http://zitaomar.blogspot.com

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

nak joint jugak... ha.. alamak..dah nk tutop.. almak..alamak... apa link cikda ni..

http://bertahtadihati.blogspot.com/

huhu..mudah2an.. sempat...

mudah2an murah rezeki jugak tuan punya blog ini... muuuaahhhhhh!!!!!!!!

http://superpapaya.blogspot.com/

laa..xsempat join..lewat on9 hari ni..hehe

semoga berjaya buat semua.. :)

Huuhu...trlepas...sibuk 1 hari....

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF