Senarai Peserta QR MiniGiveAway Keempat


Morning uols. Dah sarapan ke? Kalau udah meh luangkan masa sekejap, kita jenguk senarai peserta QR MiniGiveAway Keempat.

Jom kita semak. Link siapa yang tiada sila inform saya ye. Secepat yang mungkin.

In shaa Allah lepas waktu lunch nanti saya nak umumkan pemenangnya :)
  1. http://mama3heroo.blogspot.com/
  2. http://norminieza.blogspot.com/
  3. http://anumzakie.blogspot.com/
  4. http://norumara.blogspot.com
  5. http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/
  6. http://ayudzul.blogspot.com
  7. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/
  8. http://mazatulazura.blogspot.com/2013/08/join-qr-mini-giveaway.html
  9. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
  10. http://www.permatabiru.my
  11. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/
  12. http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/
  13. http://mamaaryan.blogspot.com
  14. http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html
  15. http://juneaina.blogspot.sg/
  16. http://lovingwantie.blogspot.com
  17. http://mnflove.blogspot.com/
  18. http://www.duniasuriyany.blogspot.com
  19. http://wanznoen.blogspot.com/
  20. http://mizzikastories.blogspot.com/
  21. http://zairidanfifi.blogspot.com/
  22. http://faridah4646.blogspot.com/
  23. http://ibunoey.blogspot.com/2013/08/jom-join-qr-mini-giveaway-keempat.html
  24. http://queenofbutterfly.blogspot.com
  25. http://hanyadihatiku.blogspot.com
  26. http://miaduniaku.blogspot.com
  27. http://nad-lifeisfun.blogspot.com
  28. http://cammylia.blogspot.com
  29. http://ayuzan.blogspot.com
  30. http://umikasum.blogspot.com/
  31. www.ibulala.blogspot.com
  32. http://twinkleeestar.blogspot.com/
  33. http://zazanizam.blogspot.com/
  34. http://zitaomar.blogspot.com
Adik Dieba, maaf ye Ciksu tak boleh masuk blog anda. Huhu. Kalau baca entri ni sila tinggalkan link ye :)


Ppppsssttt: Terima kasih semua. Sama2 nantikan keputusannya ye :)

Pppssssttt: Buat yang join lebih dari jam 20:30pm saya minta maaf ye. Cuba next month pulak la ye. Hihi.

Daaaaaaaaa......





Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Senarai Peserta QR MiniGiveAway Keempat"

Awal-awal kakcik nak ucapkan tahniah kepada yang memenangi GA ini nanti. :)

yeaaaa.........eh???

eh..?? takde nama cikda... huwaaaa....

tak sempat la tu...

nxt GA jgn lupa bgtau lagi tau..tau tau..tau...

waa..ramainye yg join..name m3h pertama skali..tq ciksu

terlupa nak join la smlm... hihi terlepas lagi...

yeyy ada sudah.. harap2 berjaya..heee

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF