kupon dah ada.. apalagi, jom..

Uols ke mana selama Cuti tiga hari ni..

Saya relax kat rumah je.. kemas rumah.. masak.. makan.. zzzzzzz... haha.. kL hujan petang.. kalau tak turun petang.. turun malam.. lebat selebatnya, macam semalam..

Mmmm .. jom pergi makan, nak.. tengah pilih nak ke Kepci atau ke Mc D atau ke Pizza ni..
Masing2 ada kelebihan dan kekurangannya..


Total
 semua sekali ada RM40.. cik abe dapat masa pi kursus selama seminggu dekat MV baru2 ni : D

Selamat Hari Malaysia dan selamat bercuti..
daaa...
^_________-




Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "kupon dah ada.. apalagi, jom.."

Salam rindu buat ciksue..

Selamat menyambut hari Malaysia

selamat makan2..pilihlah samada kefc,mcd or pizza..hehe

wahh..byknya dapat....rezeki cik sue.. :)

best tu ada kupon..boleh jimat duitkan

wauuu burger la . ayam goreng tak dek ke ? hehe

Balik kg QR.....
KAlau OKje pilih Mc D lah ....ayam dah muak....pizza mungkin boleh difikirkan...

Selamat bercuti...byk kupon tu hihi

Masa keje dulu selalu jugak dapat kopun kfc nayamas free sebab x dapat join jamuan kat restoran cina

amboi, banyak kupon. meh satu kat Ros... hihih

banyaknya kupon bak mai sini sama hihi

ciksu istafa kt mergong ada jln pegawai pun ada

wahh apa lagi..jom belanja.. hihihi...

wawawawwa .. banyaknya pilihan kupon, bertuah abg cik sue dpt .. sue pun merasa jgk..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF