Kurang update blog tapi masih ada CPUV..

Dah lama ghasanya tak buka Nuffnang.. sekali tak sat saya pi bukak Nuffnang, tengok2 ada 3 CPUV yang baru.. alhamdulillah.. Q3 Prepaid Roaming tu dah macam nak expired dah.. jumlah amaun yang ada pon ok2 la.. hihi..


3 CPUV yang baru saya dapat tu ialah Olay JAS Bundle, SENGHENG/ SEN Q dan juga KL SOGO TRENDSETTER..

Harap2 kekal lama la ye.. nway thanks Nuffnang.. tak lupa juga buat uols yang setia berkunjung ke sini :D

Pppssssttt: Kalau ada antara uols yang perasan bulan ni tanggal 17/09/2013 yang lalu saya tak buat Mini GA kan.. ada masalah sikit.. huhu.. saya tunggu cukup bulan ni and then saya akan cari          
5 ORANG TOP KOMENTAR UNTUK BULAN SEPTEMBER 2013 ^____-


So, stay tuned.. daaaaaaaaaa..


Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Kurang update blog tapi masih ada CPUV.. "

tahniah Ciksu.. ajarlah Ros camne nak dapatkan BE.. Ros baru check nuffnang semlam.. ada 2 BE datang menyinggah tapi dah credit dah.. huhu.. tak sempat nak bergerak amaun dia..

nape Ciksu tak buat GA 17/9 ?.. nak tahu tak tu tarikh ulangtahun pertunangan Ros.. hihihi :)

sikit2 lama2 jadi bukit...hehehe.

tahniah masih ada cpuv kan.. samalah kat blog sy .. tp x sempat nak update .. ikut mood sehari satu entry pun dah okk

tahniah masih ada cpuv kan.. samalah kat blog sy .. tp x sempat nak update .. ikut mood sehari satu entry pun dah okk

tahniah sis..amy pun dapat be tu..hehe

bestnya akak.. ayu dpt 1 cpuv tu dah rasa happy dah..

Alhamdulillah rezeki tu, Farah tumpang happy untuk CikSu...

itulah kalo dah namanya rezeki.. kan... wahh.. ada hadiah ye utk pengomen tegar.. rezeki sapelah agaknya tu ye? hihi.. ;)

Alhamdulillah.. tahniah.. Bila agknya turn akk ya..hihihi

Salam ciksu...

Tahniah ye...

Perasan takde GA ...bz sgt ye ciksu....

tahniah sue.. sapa lah yg bertuah tu ye...hehheh

banyak juga tu..rezeki...tahniah!

alhamdulillah rezeki tu..
tahun ni macam banyak jugak dia bagi be kan

Alhamdulillah...murah rezeki Ciksue.. :)

tahniah cik sue...nuffnang sayang tu :-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF