Nanti saya share ye...


Tentang pengisian yang saya dapat kemarin masa pi Seminar Biodex tu ye.. ramai dah yang dok suruh share ^_____×.. hihi.. rasanya banyak benor entri saya yang tertunggak dalam draft tu.. ntah biler la dapat dipublish.. huhu.. 

Alhamdulillah.. banyak yang saya dapat masa join Seminar Biodex kemarin.. yang sebenarnya dah lama saya pasang impian nak join Biodex ni.. akhirnya berjaya juga di tahun 2013 ni.. HARAPAN SAYA SEMOGA USAHA KALI NI MEMBUAHKAN HASILNYA.. AAMIIN..

Ala uols sedia maklum kan.. produk2 Biodex bukan sebarangan produk.. dah ada  nama, so harganya boleh tahan.. uols paham kan maksud saya tu ;)

Bagi saya sebelum nak cuba sesuatu produk tu pastikan kewangan mencukupi.. bukannya apa pon uols.. kita dah tahu produk tu mahal kan.. so, tak nak la nanti dipertengahan jalan kita amik keputusan nak stop sebelum dapat apa2 keputusan.. setiap kali kita cuba sesuatu produk, kita perlu amik masa.. bukannya sekali guna terus nak dapat keputusan.. tidak sama sekali ye.. penerimaannya tak sama bagi setiap individu.. contohnya macam semalam ada peserta yang kena hampir2 RM1400 untuk produk yang disarankan.. banyakkan, ianya bergantung pada permasalahan yang kita hadapi..

DISARANKAN KEPADA SESIAPA YANG NAK MENCUBA PRODUK BIODEX ATAU APA PRODUK SEKALIPON PASTIKAN UOLS DAH TAHU PERMASALAHAN YANG DIHADAPI.. LAGI SATU JANGAN MAIN BELI JE DEKAT MANA2 KIOSK TANPA MENDAPAT KHIDMAT NASIHAT YANG SEPATUTNYA.. PENTING TAU ;)

Selain kewangan, persefahaman dan kerjasama antara suami isteri juga penting.. KENA ADA DISIPLIN.. ye la nanti dah beli pastu tak nak makan pula.. kan jadi masalah.. dah la beli mahal2 kan.. rugi nanti.. 

Kita sama2 berusaha.. in Shaa Allah.. pasti ada kan :D


Nampak tak plastik yang saya pegang tu.. macam2 ada.. hihi.. 


Antaranya Majalah Pa & Ma, Mingguan Wanita, Media Hiburan, kek coklat, air kotak, gula2, risalah mengenai produk Biodex, ada pantyliner Biodex, pensel.. semuanya kali dua la.. satu saya, satu cik abe saya.. mmm, ada lagi majalah dalam tu tapi tak ingat dah.. walaupon ada antara majalah tu yang dah lama maksudnya bukan la keluaran terbaru pon tapi sebenarnya pihak Biodex nak highlight beberapa isu mengenai zuriat yang ada dalam setiap keluaran tu.. kiranya macam kebetulan la kena dengan seminar ni..

Pppsssttt: Saya masih terkilan sebab banyak lagi blog2 yang saya tak singgah balas jejak.. komen yang tak dibalas dok ada dalam 190 lebih.. huhu..


Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Nanti saya share ye..."

lawanya ciksu.. :)
sy thu produk ni mmng mhal.. sebab pernah terbaca dulu..
moga membuahkan hasil ye ciksu,,

moga berjaya dan berhasil usaha kali ni... sama2 kita doakan... :)

insyaAllah moga membuahkan hasil ciksu.. Amin..

moga ciksu berjaya... saya doakan mg ada rezeki ciksu plak pasni

takpa ciksu, balas jejak slow2...
memang kena disiplin ciksu, tambah yg kaki merokok, susah sangat nak stop, merokok kan tak elok utk kesuburan lelaki.
psss..nak puji ni, cantik dress ciksu pakai, saya teringin nak pakai skirt tapi x berkeyakinan, huhu

Salam dinda...

Bz beno dinda..takpe,pergi menimba pengetahuan,pastu kongsi kat sini,wpun akak tau n dh kenal psl produck ni,tp x la menyeluruh,setakat tau nama dn sedikit fungsinya...nanti cite ye...
Majalah lamapun tkpe,ilmu kat dlm tu yg penting..

Kanda demam ni...singgah sini sementara nak beradu....miss u

byknya komen.. sampai 190 lebih.. sy tak pernah dpt byk tu..hihihi

cntik la sue.. :-)

moga ada hasilnya buat Ciksu..yg pnting usaha tawakal & doa.amin

semoga kali ini membuahkan hasil cik sue..aamiin

singgah sini baca pasal biodex .. memang menarik ! ;)

Salam ciksu. Comelnya ciksu ni berbaju kuning polkadots.

huhuhuhu... deqla x dpt join ler... sbb ada aktiviti lain dgn family hari tu.. suka la tgk pic cik sue .. comey.. nmpk kurus plak..hihi.. cpt tau share.. dpt ilmu dari cik sue pun jadilah... ;)

kena ada displin tu yang susah tu...

tahniah kat ciksue sbb tak henti usaha selagi tak berjaya ye...

insyaAllah.. ramai yg berjaya conceive dgn biodex.. mekchu doakan.. amin...

semoga ada kebaikan & khabar gembira selepas ni...investment tu...dunia akhirat.

betul tu sya sokong.. sblm nak beli apa2 produk mst tahu apa masalah yg sdg kita hadapi.. lps tu kena dptkan khidmat nasihat produk ape yg plg sesuai utk kita ambil.. bukan main redah kasi pecah ye.. tu yg lain jadinya.. barang baik.. harga mestilah boleh tahan kan...

takpe Ciksu, pelan-pelan balas komen tu :)
banyak pengisian program tu kan..

mesti byk ilmu yg ciksue dapatkan...
Nur pun tgh duk pelan2 balas kunjungan ni..
skrang tak byk masa dah n ak bw..huhuh

mesti byk ilmu yg ciksue dapatkan...
Nur pun tgh duk pelan2 balas kunjungan ni..
skrang tak byk masa dah n ak bw..huhuh

saya doakan moga dipermudahakan.. usaha tangga kejayaan .. ciksu pasal ephyra tu.. sy pernah buat entry kesan sy dah minum.. tp hari ni sy ada publish gambar seblan sy dah minum.. harap cik sue puashatai wiwiwiwi malu ai tau.. nnt jgn lupa kongsikan masak ketam tu.

Insyaallah akan sampai waktu dan ketika nyer nanti ...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF