Selamat Pengantin Baru...

Banyak hari cheq offline kan.. banyak juga komen yang terdelay.. nanti cheq balas jejak uols ye.. pelan2 kayuh.. huhu.. maaf ye ibu2..

actually, cheq balik kampung. cuti hari Sabtu Ahad sebab menghadirkan diri ke kenduri kawin member sekolah menengah dulu.. kendurinya berlangsung pada 31 Ogos 2013.. 

Member cheq pengantin lelaki.. Amin namanya.. sebelah pengantin perempuan tu Along.. dia baru juga nikah, bulan Disember 2012.. nak tengok gambarnya KLIK SINI.. Along ni Inspektor Polis di Bukit Aman.. hihi.. 

cheq Amin dan Along satu kelas.. 5 Berdikari/ Geografi.. 
yang lain2 tu ada yang kelas 5 Amanah/ Sains dan 5 Ceria/ Sastera ",
walaupun lain2 kelas tapi kami rapat tau.. masih contact sampai sekarang.. harapan cheq semoga persahabatan kami ni kekal hingga akhir hayat.. aamiin ;)

Nak baq mai la kan, pasai lauk pauk umah kenduri hari tu.. memang tak mengecewakan.. semuanya selera ank tekak.. sedapppppp oooo..

Ada Gulai Daging Batang Pisang, Kerabu Tauge, Ulam Petai dan Kacang Sireh @ Botor, Sambal Belacan, Ikan Tamban.. pastu siap ada Bihun Sup lagi.. 
gambar lauk pauk non hado sebab aii malew la nak curik2 amek.. hahahaaaa

Salam sayang dari ciksu buat semua :)

tudung kelabu (Habsah) kawan baik dalam KRS dan sewaktu ddk hostel tapi lain kelas
inner merah (Shana) kawan baik dalam KRS dari form 2, walaupon lain2 kelas
tudung merah (Along) kawan baik dari form 1-5 sebab sekelas, kawan KRS, kawan tidur

Semoga perkahwinan ini kekal hingga hujung nyawa.. aamiin.. semoga berbahagia buat Mohd. Amin Hassan dan Roslina ;)

pppsssttt: Kalau anda bijak bistari.. carilah yang mana satu ciksu.. kih.. kih.. kih ^_______________-



Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "Selamat Pengantin Baru..."

selamat pengantin baru.. :)
ciksu yng pkai tudung hitam tu ke?

selamat pengantin baru
ala ciksu yg paling sweet tu laa hiih

konfem la yg tudung hitam tu ciksu.. heheh..

ciksu yg bertudung hitam berbaju kurung coklat tu kann.. :)

Selamat pengantin baru kepada Amin dan Along. memang sepanjang bulan makan makan makan bestnya. CIk Su baq mai la yang mana satu tuannya? I takut salah teka U:p

selamat pengantin baru buat pasangan mempelai ni.. eleh.. senang je soklan cik sue.. dah tentu2 la cik sue yg pakai tdg itam tgh tu.. hihihi..nak kata yg kai tdg oren mmg mustahil la, nak kata tudung hitam inner merah lagi la tak.. sejak bila berspek kan.. hihi.. nak kata tudung kelabu pulak.. mcm kurus je..nak kata yg pakai baju putih, atau yg kotak2.. hahaha.. sejak bila tukar jantina..kang deqla kata cik sue yg jadi pengantin tu kang.. terkejut berok lak cik sue kan..hahahaha.. ;p

Selamat pengantin baru untuk kawan awak !

assalamualaikum qaseh...selamat pengantin baru...:)

Ciksu mestilah yg tudung hitam tgh2 sebelah tudung kelabu tu kan...kan..kan

selamat pengantin baru buat teman ciksu..

Alahh.... yg pakai tudung hitam tengah tu kan .... comel QR ni...

Setuju!!! satu hari saya yakin blog nie pasti jadi terkenal...
awak memang terbaik dalam idea dan penulisan...
tahniah

My webpage ... Kaedah Hebat Di Kamar

Slmt pgntin bru buat kwn su..lum lmbt lg kan kan

masamnyer pengantin lelaki tu..hehe..nyway selamat pengantin baru..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF