Seminar Kehamilan Biodex.. jom join :)

Selamat tengah hari.. tengah lunch ke.. makan ape tu ??? sebok nau nak tau orang makan ape, kan !! hiks. Sambil2 tu meh sini kita cuci mata sikit, boleh.. sebenarnya saya ada berita baik untuk dikongsi bersama pembaca dan pengunjung blog QasehnyaRania.. jeng.. jeng.. ^-^

Sape2 yang berminat nak join, jom ler kita pergi sesame ke SEMINAR KEHAMILAN BIODEX, nak :)

Tarikh, masa dan tempat seperti di atas..

Kalau pergi sorang RM30.00.. kalau pergi berdua RM50.00 aje..


Kalau berminat atau nak tanya sesuatu mengenai Seminar Kehamilan Biodex ni uols boleh ler contact nombor kat atas tu ye :)

pppsssttt: Kalau ada antara uols yang pergi juga nanti boleh ler kita jumpa.. hihi..



Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Seminar Kehamilan Biodex.. jom join :)"

NNT KONGSIKAN CERITA TAU.. KALAU PERGI

Jauhnya kt kl..seronok duduk kl kan..macam2 ad

hadir ye dik jgn x hadir..amik sebanyak mana maklumat...

selamat berseminar yer. Moga Allah permudahkan perjalanan untuk mendapatkan zuriat ini.

Berusaha tanpa jemu..Insya-Allah, Allah bersama mereka yang berusaha.. :)

usaha tangga kejayaan... ayu sentiasa doakan..trutamanya bila nak komen sini. sbb akak ada remind kat atas tu..

cousin akak n anak buah akak makan ni, alhamdulillah jadi..tapi setiap orang berbeza2..akak pernah try yang elken tapi belum rezki..nty cer cerita ya sue :)

good luck kepada mereka yang pergi!

menarik jgk nih.. berdua tu maksdunya dgn hubby ke? ok noted.. deqla dah amek no fon tu..kalo boleh pegi (hubby tak bz ke ape) deqla inform sue ye..

apa pun semoga semuanya membuahkan hasil ye ciksu. :)

selamat berseminar dear CikSu kusayang... *_^

jgn lepaskan peluang keemasan ni.. :)

wah bonus ni!!xde aral melintang zaza pun nak join la.. mekasih ciksu info :)

Okje dah tak payah le nak gi kot! Hehe...

cubalah cik su manalah tau berkesan...

jauh la ciksu.. heeheh.. nanti bagi info tau berkenaan program ni. Harap2 ada rezeki buat ciksu.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF