Tiket ke Seminar Kehamilan Biodex..


Pertama kali menjejakkan kaki ke Wisma Murni, Setapak, KL ni.. tak susah pon nak mencarinya sebab saya dah pernah `ternampak` Wisma Murni ni masa pi meronda kat area Sri Rampai.. kami laki binik kan memang kaki jalan.. hehehe.. so, satu bonus le :D


 


Salah satu sudut dalam Wisma Murni.. kemas dan tersusun je.. serba biru.. my peberet kaler.. Seminar Kehamilan Biodex tu nanti akan berlangsung di tingkat atas Wisma Murni..


Masa nak pergi seminar ni nanti tak payah bawa apa2.. just bawa diri je.. yang penting segarkan minda dan fokus.. duit lebih jangan lupa bawa tau, kot2 terbekenan dengan produk Biodex nanti.. sebab lepas Seminar Kehamilan Biodex tu nanti.. staff Biodex akan buat jualan dengan harga promosi.. in shaa ALLAH..  :)


Sesiapa yang nak pergi atau ada sedara mara yang senasib macam saya, jangan lupa khabarkan pada mereka.. kalau mereka berada berdekatan area KL dan berkesempatan, jemput ler ye.. kita memeriahkan suasana sambil kutip ilmu :D  


Alhamdulillah.. saya dah booking tempat ke Seminar Kehamilan Biodex pada 29/09/2013..

cepatan tau sebab tempat hanya terhad untuk 70 orang peserta sahaja.. 
doakan saya ye semoga urusan kami dipermudahkan dan semoga segalanya berjalan lancar.. aamiin..


Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Tiket ke Seminar Kehamilan Biodex.. "

semoga dpermudahkan segalanya cik sue..aamiin

Semoga berjalan lancar... kita doa sama sama supaya cecepat dpt berita gembira... tapi kamu berdua memang berusaha... harap membuahkan hasil... insyaallah. .. aminn

wahh dah booking ye sue.. mmg smua buat pada tarikh yg sama ke??

Wah semangat nk.pegi..dh booking awl2

mesti byk info yg boleh dapatkan..

Semoga mendapat sesuatu yg bermanfaat dan usaha che sue dimakbulkan. Amin

Gud luck QR...sapa penceramah dia tu yeh QR

insyaallah.. semoga urusan lancar ea.. amin

semuga dipermudahkan...akak pun pernah try produk ni dl

moga semua berjalan lancar n dipermudahkan utk ciksu n suami

jan lupa share info pas pi seminar tu ye...

usaha tangga kejayaan..Noey doakan usaha sue akan membuahkan hasil.. Amin..

semoga kita sama sama beroleh rezeki untuk bergelar ibu.

usaha tangga kejayaan... amin...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF