Tips untuk cepat mengandung.. In shaa ALLAH


Thanks Putri sebab berkongsi dengan saya tentang tips ni.. semoga ianya membantu kami2 yang masih mengharapkan cahayamata.. semoga usaha ini berhasil dengan Kuasa ALLAH :) Selain Putri sebelum ni saya pernah dengar member saya pon ada cakap macam tu jugak..

Bagi yang baru singgah ke blog ini dan baru mengenali saya, sebelum ni saaya pernah jadi babysitters sekejap tapi tu la masih belom rezeki saya lagi buat masa ni.. sekarang ni pon persekitaran saya memang bermain dan bergaul dengan anak2 kecil. in shaa ALLAH.. sama2 ler doakan untuk saya ye.. 

Jom berkenalan dengan Putri untuk pengetahuan uols, Putri sekarang tengah preggy anak no. 2. sama2 kita doakan yang terbaik buat Putri ye :)





Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Tips untuk cepat mengandung.. In shaa ALLAH "

semoga dipermudahkan segala urusan..

insyaallah nanti adalah rezeki cik sue .. kwn sy kawin lbh kurang sama tahun dgn saya.. tahun ni alhamdulillah rezeki dia dapat sepasanag anak kembar .. kami yg teruja sebagai kwn tau ... maklumlah dia tunggu 7 tahun baru ada rezeki .. anak sy pun baru sorang dlm 7 tahun ni.. kwn sy terus sepasang .. suka tgk..

usaha n tawakal ciksu pasti mebuahkan hasil..In Shaa Allah wani doakan utk ciksu jg cpt2 dpt timang baby

Tak apa........ In Sya Allah.. ada tu rezeki akan Allah berikan nanti

semoga Allah permudahkan jalan, amin...

ooo... patutla orang yang amik anak angkat tu biasanya akan dpt anak sendiri tak lama lepas tu. good luck ciksu. ciksu yakin boleh.

dah tertulsi rezeki masing2 kan.. cpt atau lambat je.. deqla kalo org tanya bab anak mmg sensitif pd mulanya.. tp sekrg bila org tanya, deqla dah x kesah sgt.. usia perkahwinan deqla pun x lama je lagi dah nak masok 3 tahun..mula2 mmg sedih..tp sekrg ni dah byk muhasabah diri.. mujur ada hubby yg slalu tenangkan hati.. hrp2 nnti ada la rezeki kita ye sue.. deqla jugak turut mendoakan kwn2 yg senasib dgn deqla.. hanya kita2 je yg paham perasaannya mcm mana..

assalam...betul la smua atas rezeki masing2..
sy pn masih menanti nanti ;)

sweetnya citer putri.. inshaAllah lps ni ciksu. Ameen..

kak long sy dulu kawen sy br 2 thn...lambat jg dapat anak. sy selalu tinggal dgnnya. masa tu mana tau kan..da mcm anak kak long pulak....shopping, mainan segala. Rezeki kak long pastu dpt anak rapat2...6 org semuanya.

Insha Allah.. sy dokan akk cepat dpt zuriat... Ameen..

yang penting jan putus asa tuk terus berusaha ye...

akak dlm diam diam dok usaha gak ni,..tapi tak mengharap sgt..manalah kot ada rezeki..hihihi

selagi mampu, cubalah...iktiar sehabis mungkin...

insyaAllah, rezeki itu ada..

Kan.. aura budak pun boleh bagi berkat. Tu la, rezeki masing-masing jugak. Apa pun, terus berusaha yer Cik Su.

in shaa Allh,usaha tangga kejayaan..

betul tue banyakkan bergaul dengan budak...ataupun ambil anak angkat dulu..ada mmber ambil anak angkat lepas tue truz pregnt

semoga dipermudahkan untuk bergelar ibu.. sama sama kita berusaha dan berdoa

sama pon dah 3 tahun berkahwin..dan blum lg dikurniakan cahaya mata..
tmpg kasih ngan anak2 buah jer ar dl buat masa nie..dan alhamduillah..kami berdua bahagia.. ;)

salam...usaha & doa byk2 sis....juz nak share...1st baby sy bunting pelamin tp sy berusaha setahun utk dpt baby dpt 2nd baby...bende2 yg sy ambik...vit shaklee,susu kambing, lumiglow,ambik ubat hormon, berurut, jmpa O&G + doa..

maybe pasal sy xde apa2 prblm tp sy 34thn masa mengandung 1st baby(kahwin lmbt :D)...ada 6thn je lg utk sy berusaha untuk dpt baby...

apa yg sy share ni bukan psl sy ckp sis x berusaha tau...jgn salah paham ye tp sy nak sis try bende2 yg sy usaha ni.. mana tau ada yg blh buat sis dpt baby.. In sya Allah...

sy suggest try lumiglow dl...sy x jual tp try google carik info..

Inshaa Allah nati dapat kembar terus ciksu..hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF