Antara yang diborong di Halfest 2013..

Nasib baik la cik abe sempat menyedarkan saya.. ye la kami datang merempit je.. beli banyak2, nanti nak sumbat ikut mana la pulak khenn.. sudahnya ada yang dimakan separuh.. kikiki..

Halfest memang best la.. ni first time saya pi Halfest.. tak sabaq nak tunggu Halfest 2014 pula.. kalau tak silap Halfest 2012 buat dekat PWTC kan.. masa dekat PWTC saya tak pi pon.. agak2 tahun 2014 Halfest buat kat mana pulak ye.. ada sape2 yang tahu tak.. sila angkat tangan laju2 :-)

Jeng.. jeng.. jeng.. nampak tak apa yang saya beli tu.. hahaha.. Jangan tak nampak pulak ye.. 


Saya beli produk Halagel di booth negeri Kedah ler.. hihi.. satu beg RM10.. ada dua kotak ubat gigi, dua bungkus garam bukit untuk masakan dan satu bekas garam bukit untuk rendaman kaki..saya jadi pengguna setia Halagel semenjak saya selalu dapat stok ubat gigi dan garam Halagel dari kak sepupu.. kak sepupu saya keja kilang Halagel di Sungai Petani ;)






Saje nak try test EPHYRA.. hihi.. disebabkan kiciwa tak dapat jumpa tok ti.. akhirnya saya terjumpa dengan EPHYRA.. EPHYRA beli dengan harga runtuh.. 30 sachet RM150 tapi tak da shaker.. cuma saya dapat hadiah cabutan bertuah.. apa hadiah saya dapat.. nanti i story hoccay ;D



Dekat booth negeri Perlis tu saya beli roti arab.. lepas testing roti arabnya terus saya suka.. sebab lembut je.. cicah pulak dengan kari ayam.. sedap la pulak.. kiki.. itu yang terus beli je.. 2 bungkus RM10.. satu bungkus ada 5 keping.. besar pulak tu.. makan sekeping pon dah kenyang..

Saya rasa banyak booth negeri2 yang juai kopok lekor.. saya cuma beli kopok lekor frozen dekat booth negeri Pulau Pinang.. dua bungkus tu RM10.. rasanya sedap.. ada rasa ikan la.. yang lain pon sedap juga .. saja nak try dari Penang punya..






Saya ada beli sabun d’olive.. katanya baik untuk gatal2 ni.. kulit saya jenis alergic.. kena gigit nyamuk, mula la nak menggaru.. dua ketul RM10.. besar sabunnya.. yang penting sedap baunya.. wangi oooo.. pastu kalau habis senang je nak carik sabun ni.. pi je dekat Maju Junction Mall, Key El ;) 

Oh ya dekat booth negeri Kedah saya beli keropok berasaskan beras perang.. sedap juga.. dah try, sedap, terus beli.. 4 bungkus RM10.. ada tiga perisa.. ayam, kari dan keju..

Singgah dekat booth Felda saya beli fridge magnet satu je.. RM3.50.. kalau ikutkan 3 sepuluh hinggit.. sekali tengok dalam beg, duit dah habis daaaa.. cik abe pulak dok tengok chef wan masak.. hahaha.. nasib ler dapat satu ;D

Itu yang di bawa balik.. yang bantai makan kat sana pon berapa banyak.. jalan2 nampak.. rasa, sedap, beli.. paling saya dok ingat sangat.. ayaq rock melon.. sedap ooooo ;D

Itu aje ler nak kaborkan.. saya ada dapat hadiah free juga.. hihi..




ini hasil jawab soalan di booth Jaafar Onn




barangan ADABi di booth Chef Wan.. rejeki2 :-)

Pokoknya saya tak tahu berapa yang kami dah belanja sebab beli barang resit tak da weiii... kira yang mana ingat aje.. hihi..

Tapi alhamdulillah sebab dapat stok dari ADABi.. ntah tahun bila la dapat habiskan kesemuanya tu >;<







Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Antara yang diborong di Halfest 2013.."

banyak juga cik sue shopping...wah ephyra pun ciksu beli..nanti review la kesan dia erk

banyak jugak tu... best2 yer g sana..

assalamualaikum qaseh...bestnya dpt pi soping ke Halfest ni...;)

mmg...kalau gi cam ni mmg tak perasan membeli. nak2 cam sy bawak anak2...kejap nak itu, kejap nak ini...fuhh...berpeluh ibu dia walau dlm aircond...

wah,,,bestnya!tahun ni nya nana xdapat g...aah tahun lepas kat pwtc..dapat nengok tok ti dari jauh je,hihi...tapi tula 1st time nengok dia secara live:)

Selamat le saya tak pegi. kalo tidak, sama naik je belanja tak hingat dunia.

nanti update pulak testimoni brg2 tu eh..hihi.. tahun dpn kalo boleh nak pegi jgk la.. =)

bestnya shopping.. rugi saya tak pergi hari tu..

byknya shoping..hihi. mcm2 ek ada kat sana.. rugi kalu yg duduk dekat2 tu tak g..

saya tak pernah pegi halfest ni lagi

Salam dinda...

Byk tu..kandapun pengguna halagel,ubat gigi n garam bukit tu...mana pic fridge magnetnya dinda...kanda ni pantang dgr fridge magnet...mula teketor2 geram.....

banyak juga shopin ciksu ni.. zaza pi pon sekejap je ada hal lain pulak..

tu la kalau sy gi fest xtau duit bape habis
xde resit
kih3

bestnya duduk KL..teringin nak pergi tapi jauh sangat.boleh tahan banyak jugak sue memborong ye

Sama!! Sy pun pegi beli ephyra kat situ. Tp beli trial pack yg ada 10 sachet tu je. Nak try dulu.

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF