Halfest Malaysia 2013..

Dah masuk hari terakhir baru berkesempatan meluangkan masa yang tak berapa nak terhad ni berkunjung ke Halal Festival Malaysia atau nama barunya HALFEST.. kali ni berlangsung di The Mines, Seri Kembangan.. hihi.. balik tempat lama saya ler.. :)

Seawal jam 10am kami bergerak ke The Mines.. gerak awai sebab takut jem dipertengahan 
jalan.. dari KL sib baik tak jem.. kami shortcut ikut Sg Besi.. jem dekat persimpangan masuk ke The Mines je la.. itupon kami naik ikut atas.. kemdian shortcut ikut kawasan perumahan.. sebab kat sini dah jem sikit.. berbaris nak masuk parking.. sib baik kami merempit je.. lega ;)

Masa sampai tadi tak ramai orang lagi.. ok la kan.. 

Mula2 kena amik borang dulu untuk pendaftaran sebagai pelawat.. free je.. pastu isi borang.. lepas siap isi borang beratur amik pas pelawat.. cute je.. 


Pastu tampal dekat baju atau tudung.. 

Jap.. jap.. siap dapat beg CIMB Islamic dengan pasport.. hihi..


Bila dah dapat paspot .. apa lagi... jom kita masuk ke dewan The Mines.. 

Apa yang berlaku di dalam.. stay tuned hoccay.. nanti i story mory ;)

I masuk dulu ye.. nak nengok apa yang best untuk di shopping.. hihi..

Daaaaaaaaa.....



Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Halfest Malaysia 2013.."

akak tunggu ngan sabar cerita seterusnya

Sgtttt jeles x dapat pg, hubby xmoo lgpun dia x biasa pg ke mines tkt sesat

zaza pegi ari sabtu ptg..klu x leh jupe kan ciksu... :)

hai , apa yang ada kat sana untuk di shopping ? hehe

http://missherher.blogspot.com/

Salam dinda..

Wahh..ada je aktiviti dia ye...merempit kalau tak hujan kira ok le,kat kl kalau merempit lebih mudahkan...

Story le..nak tgk juga apa yg ada kat dlm tu....

Takci betul citer separuh2 mcm ni.

Eh, pasport? Passport ape ni? Sy dapat beg CIMB, tp x tgk pun apa ada dlm tu. Sy pegi dua hari. Sabtu & Ahad. Semangat betul. Haha

tak dapat pegi uols... bz ke ijn je...

bunda tak berkesempatan nak pergi...hati tu teringin sangat...bunda tak sihat time tu..

Xsempat pun akk nak ke expo makanan Halal nie....

menarik.. cpt update yg setrsnya ye cik sue... ;)

alamak... dah terlewat lak baca ni....

tak teringat tul.. dok ingat nak ajak hubby la g.. blh lak terlupa..

ala jauh... dulu Ros amik exam untuk pengesahan jawatan kat area situ la.. kat sapura tu. mesti ada macam macam tu.. borong jangan tak borong. hihi

best la cik sue dpt pergil halfest malaysia

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF