Hari sabtu yang penat tapi best sangat :-)

Hari ni cuaca tak mengizinkan la sangat.. dari pagi mendung aje.. matahari malew nak keluarkan dirinya.. tapi tak pa aktiviti tetap diteruskan juga.. apa yang penting kita njoy dulu.. hihi..

Jom ikut saya.. kita jalan2 ke Taman Burung Kuala Lumpur.. macam2 jenis spesis burung dok ada di sini.. tapi lenguh giler kot nak keliling satu Taman Burung ni.. penat sey :-)


Cerita selanjutnya.. nanti2 la i story kat uols ye..

Sekejap je kat taman burung sebab hujan turun dengan jayanya.. so pergi tempat2 yang dekat2 saja...

Destinasi seterusnya kita ke Muzium Coklat, Kota Damansara..
"orang Damansara dah sampai ke sini ke?".. :D


Apa yang best kat Muzium Coklat ni nanti i story dalam next entry ye.. saya simpan dulu kisahnya.. hihi..

Nah.. kasik tengok sekeping gambo orang yang suka berjalan ni.. saya nak amik kesempatan ni nak ucapkan..


Selamat bercuti dan selamat pulang ke kampung bagi yang pulang.. hati2 di jalan raya..

Tak lupa juga SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA BUAT SEMUA FOLLOWERS QASEHNYARANIA..



Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Hari sabtu yang penat tapi best sangat :-)"

Taman burung kt lake garden tu kew??
Erk! Ade muzium cokolet? Beshnyewwwww!!!
selamat hari raya untuk awk juga :D

Hari ni kitadok umah ja...=)tak p mana...

Su ni comel la...=)

macam best je muzium cekelat tu ;)

xsabar nak tahu apa yg ada dalam muzium coklat tu.. :)

Salam dinda...

Kanda tk pernah pergi taman burung tu...muzium coklat tu ada tgk kwn2 post pic diorg ke sana di fb....sinipun hujan juga....

Slmt menyambut aidil adha buat dinda seisi keluarga ye...take care

Selamat Hari Raya QR.... saya esok petang baru nak gerak balik kg.. dah tak sabar rasanya

wah, sakan ye Cik Su berjalan :) hihi . Selamat hari raya Aidiladha juga buat ciksu.. Ciksu beraya di kampung ke?.. Ros tak balik la. raya di JB je..

mane pic2 burung nye ciksu....musim hujan skrg ni..

Muzium coklat. Tak pernah pegi pun. Ada apa

wah sempat lg berjalan ke taman burung yer...

selamat hari raya sue

Selamat Menyambut Hari Raya Idul Adha

Selamat Hari Raya Cik Sue :D:D amboi semua cter hold dulu yer, takper kami tunggu ;)

muzium cekelat? wahh.. interesting.. tmn burung tu deqla x penah pegi lagi.. ingt hari tu nak ajak anak2 buah ke sana..

dah mana lg gmbr gi tmn burung? Saya pergi taman botani perdana ari ahad ari tu.

woahh muzium coklat..mesti banyak coklat kan..:3

anyway #SalamAidiladha buat kak dan keluarga..=)

Salam Eidul Adha buat QR jugak..
Pernah gi taman burung sekali je...tu pun masa anak kecik dulu

teringin nak bawak anak2 buah pegi tmn burung,...huhu...x tau bila ni..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF