Hasil menyopping di HALFEST 2013..

Menyopping ler sangat.. kikiki.. nyopping biasa2 je.. apa yang penting2 untuk dikunyah.. hahaha :-)

Pendek kata memang best la pi Halfest.. lebey kurang macam MAHA juga.. tapi MAHA besar lagi la kan.. saya pi hari last pon dah terasa kemeriahannya.. kalau pi hari pertama lagi meriah kot.. sebab macam2 ada.. cuma tak berapa nak best sebab saya tak tahu yang Dato Ct ada di Halfest pada 5 Oktober.. saya tahu pon masa tengok board kat pintu masuk ke dewan.. huhu.. melepas sudah.. 

Ok la kita abaikan kekecewaan tu sekejap.. bila masuk dalam dewan.. first impression.. saya teruja kot.. haha.. sebab nampak logo atau jata negeri Jelapang Padi.. hihi..

Halfest kan menghimpunkan lebih 500 usahawan dari 12 negeri.. so, macam2 produk dok ada dan semestinya halalaan toyyiban.. bab tu tak yah la citer ye.. uols pon dah sedia maklum.. 

Beg yang kekosongan sebelum bergerak ke Halfest.. bawa satu beg galas je pong.. kononnya nak pi jenjalang jaaa..


Sekali.. nah ambek kaw.. dalam beg belom buka lagi ye.. hihi.. apa yang diborong tu ciksu.. kalau uols nak tahu, nantikan update seterusnya ye.. 




Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Hasil menyopping di HALFEST 2013.."

tak sempat pon nak pegi..
ni betol2 pi nyoping..banyak kemain..

byk tu sue..hihih.

sy pun cmtu sue..konon2 nak jalan2 tp sekali dah nmpk brg2 yg berkenan mula lah rasa nak beli..hiihih

Dinda...

Ala..melepas la x dpt jumpa ct ye...

Byk borong tu...apa yg paling istimewa antara yg banyak2 tu agaknya ye ciksu...?

kalau gi fest mane2 mesti nak borong lah
rugiii x borong
hehe

amboi...byk jugak shopping..:)

banyak ye ciksu borong ye...murah ke?

memang macam tu lah yg selalu terjadi. pergi satu beg, bila balik berbeg beg. hahhaha

alaa. melepas peminat tok ti ni nk tgk tok ti.. hihi.. wahh byknye borong! ;)

besnya... xpernah pegi tempat cam gini...hukhuk

bestkan pegi tempat2 mcm tu, selain cuci mata byk benda yg boleh kita beli... :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF