Janji akan ditunaikan..

In shaa Allah.. akan menyusul entry2 yang berkaitan tak lama lagi.. saya memey sibuk .. huhu.. tak dan nak susun ayat tok buat entry.. kalau gagah susun pon mungkin ayat tunggang langgang sebab kipala dok fenin2 lagi ni.. harap bersabar ye puan lydsunshine.. hihi..

Letih balik dari Langkawi belom hilang lagi.. kain baju balik dari Langkawi pon belom habis lipat.. semalam dah susun baju lain masuk beg pulak.. hahaha.. sebab jap lagi nak balik ke kola kangsar pulak.. umah cik abe saya sebab esok ada kenduri kawin sepupunya.. penat oooo.. balik keja udoh kena terkejar2.. huhu.. 

Bagi uols yang sedia menanti entry dari saya.. (ece.. ce.. wah.. budjet ramai readers la tu khenn.. hihi) .. saya minta maap ye.. bila dah lapang sikit, agak2 dah boleh hidup udara segar, saya all out hokkay..

Meh sini dekat2 saya nak belanja uols makan kek lapis dari Serawak.. member cik abe bagi.. harap terubat rindu uols dekat owner QasehnyaRania.. kikiki.. 


cantik gabungan warnanya.. nak makan pon sayang.. disebabkan perut minta diisi.. cantik ke sayang ke.. kita telan semuanya.. 

Ni tepek sekeping gambo buat pengubat rindu... hahahaha.. 


Agak2 uols itu bunga orkid original atau pelastik? cer teka ..

Sapa dapat teka dengan tepat ada hadiah.. sempena Mini 
GiveAway saya bulan ni.. 
Tinggalkan jawapan dalam kotak komen.. 

Selamat berhujung minggu..
 daaaaaa ^________*


Previous
Next Post »
35 Komentar untuk "Janji akan ditunaikan.."

mesti bunga orkid betul kan..hehe

kek lapis tu cantik ja warna nya. hehe

bunga orkid plastik kot..hehehe..

hahaha..nak tukarjawapan.. orkid plastik :)

Salam dinda...


Bz sgt ye...kek lapis memang cantik n berbagai warna..berbagai rasa plak tu.....

Kanda rasa itu bunga plastik kot...begitu besar n nampak subur...hehehe

Kakak rasa orkid plastik sebab banyak sangat bunga tu. Siap ada bakul lagi..

Kalau orkid betul bestnya - meriah!

rasa nyer orkid hidup la...

Original..

boleh teka sekali lg tak? ahakkkkkkkkk...

bunga itu palsu. Chey... ye la ciksu. Akan ku bersabar. Sedap ke kek lapis tu?

Ala soh teka lak ye...baru nak berjinak2 bela orked...sy teka jek la...
jawapannya adalah: Plastik...bukan bunga tulen...
sy kunci jawapan sy...

rasanya bunga ori tu.. :)

kek lapis tu lawa kak.mmg sayang nak makan..

zaza pun bru je mam kek batik sarawak cik abe belikan.. zaza teka bunga orkid PLASTIK hehe..

posing kat langkawi ke tuu..orkit palsu ler kot,,..

waa..sekarang ni ciksue bizi la yea...

bunga tu betul... :)

Hi hi hi..lama x jengah blog awak..mujur kita friend kt fb..hihi..bunga orkid tu bunga betul rasanya kot kan..cantik je..

Bunga betul!
Kalau x makan kek tu, lagi sayang. Nnti rosak =)

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

take ur time.. sya sedia menanti entryseterusnya,, hehehe

Bunga orkid plastik , tp bwh tu bnyknyaasu mcm original pun iyer

deqla pun x update lagi entri..ni pun dok bw pelan2 dulu..huhu..alamak.. bunga betul ke bohong tu.. betul ke bohong??? arghh deqla jawab bohong..!! hahahaha...

Memey kami pun winduuuu, tapi kami paham kalau Ciksu busy. Orkid tu real, si bunga yang berdiri pegang orkid tu pun cantik ;)

amboiii
segaik aih si tuan Tanah..
orkid betul lah tu..bukan tiruan :)

saya nak teka orkid plastik la.. hihii

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF