Laptop saya yang bermasalah nampak gayanya..

Dapat komen dari Kak Atie & Vea.. katanya blog saya nampak normal je.. ada je header sempoi saya kat atas tu.. huhu..

Dengan rasa tak puas hatinya saya buka blog guna phone balik.. kali ni saya tukar guna VIEW WEB VERSION PULAK.. selalunya saya just guna VIEW MOBILE VERSION.. 

Ini kesudahannya.. pelik bin ajaib betul la.. 

See.. ada kan header cute i tu.. tersusun je pages tu.. iklan EXABYTES pon masih ada..

Sidebar pon masih ada juga.. tersusun rapi.. cer uols tengok yang entri tadi.. tak ke haru, semuanya dok berimpun kat bawah..

Macam mana nak bagi dapat macam ni balik untuk my lappy.. huhuhu..

Mood happy nak keluarkan entri tapi jadi macam ni la pulakk.. dugaan betoi la.. 
gambar dah habis bluetooth ke lappy.. dah siap pasang watermark cuma tunggu nak upload je.. 

Nampak gayanya kena postpone lagi le ni ;(



Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Laptop saya yang bermasalah nampak gayanya.."

Salam subuh dinda...

Takpe..sabar ye...kamipun sabar menanti juga...moga masalah segera selesai....

Nampak gaya kena format balik kot lappy tu...

masalah apa??? ok je saya tgk... huhu

Ros tak tahulah CIksu.. tak pernah terjadi..

sy pun nmpk blog ni ok jer.
done click2 nuff.

kalau jadi lagi, cuba ciksue buka newpage untuk blog ciksu...

buat sampai okay..nanti lama2 oklah tu...

a'aaa la sue.. ada je semuanya.. elok je bertempek kat ats tu.. hihii

adik saya macam tu jugak.. terbaring ats katil... is3 dia jaga dia..

InsyaAllah 10/12 ni bedah lagi sekali masukkan tempurung.. doakan ek... risau saya...

elok je akak bukak kat pc blog ciksue ni...

fae tgk okay je blog akak. mungkin betul laptop akak yg ade prob.

kena hantar lappy masuk workshop kot... jaa pun tak reti nk nolong bab masalah teknikal lappy tuu...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF