Lepas satu, satu masalah la pulak muncul..

Dashboard dah boleh buka.. sekarang mai pulak masalah baru.. huhu.. ape ni.. ni yang buat segalanya terbantut2 ni.. :(

Ape hei sebenarnya ni.. adakah ianya berpunca dari lappy saya sendiri.. huhu..

 header saya hilang.. tak da pon.. mana pi errrkkk?

 side bar saya pon zero je.. sebab semuanya susun kat bawah..

 haaa.. macam ni jadinya.. 

Pastu saya try buka blog ros_reeza.. sama juga.. cer uols tengok ni.. jadi ghope gini haaa..

 

Tak puas hati lagi, saya try buka blog Ina IntanBerlian pulak.. sama jugak.. alahai, apa dah jadi ni..

 
Uols ada jadi macam ni tak.. tolong la saya.. buntu dah ni.. sampai tak boleh nak tengok akaun Nuffnang ni apa cer.. right click pon tak boleh tau.. nape errkkk >:<

 


Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Lepas satu, satu masalah la pulak muncul.. "

Hmm. Nmpk mcm ni bukan mslh blog sbb Vee tgk ada je header akak :)

mungking adobe flash awak problem kot..

Salam QR..k.atie singgah sini pon..okey jer blog QR.Ada header yg comey tu.. :)

Nur pun buka okay je ni...
xjadipun mcm yg ciksue tunjuk tu..

Salam dinda...sedapnya masakan ibukan..?

Kanda tgk ok je blog dinda.....

Saya tengok header sahaja..ada masalah kot flash atau browser awak pakai..

ok je ni ciksu.. mcm biasa.. jgn risau k, nnti ok balik la tu.. pc ciksu kot..

ok je sy buka.. hmm.. masalah laptop atau tenet setting kot..

ok je kalau Ros bukak.. mungkin bukan masalah blog.. masalah line tenet kot CikSu?...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF