Penaja percutian ke Langkawi.. hihi

Hahaha.. penaja la sangat khenn..
 semuanya berlaku sepantas kilat..
 bagaikan orang  mengantuk disorongkan bantal.. 
teruih setuju nak join..

Kan hari tu saya ada habaq yang saya pi jumpa tok sedara cik abe dekat pasar malam jalan tar.. haa..
 uols ingat tak..
masa tengah lepak2 kat kedai mapley area situ..
secara tak sengaja tok sedara pon ajak la kami berdua pergi bercuti ke Langkawi..
 tapi masa tu tak teruih bagi jawapan..
 nak kena bincang2 dulu.. hihi..
kami bagi jawapan lepas balik dari Seminar Biodex tu..
alhamdulillah, rezeki kami la kan.. ada balance lagi uang..
 so, boleh la guna buat perbelanjaan ke Langkawi.. 

Sebelum kita menyusuri rentetan kisah percutian saya ke Langkawi..
 apa kata kita berkenalan dulu dengan family tok sedara cik abe kawe ni dulu deh :-)

Tok Hasrul and Opah Azian.. 

Jeng.. jeng.. jeng.. 
haaa, ni la tok sedara cik abe.. 
nape panggil tok?
 muda bebenor kan.. hihi.. 
saya nak xplain kat uols pon rasa macam complicated je.. 
dipendekkan citer masa mula2 kawin, pergi ghumah dorang, itulah gelaran yang disuruh panggil..
 so, saya ikut je la :-)


Ini NurDamiaNajwa and Airel.. 
Airel darjah 2..
 Mia bulan 1 nanti nak masuk tiga tahun kot. kalau tak salah la.. lupa dah..
 maklum ler umur dah meningkat ni.. kikiki..

Happy Family.. walaupon kecik tapi cukup jelas kebahagiaan yang mereka miliki. alhamdulillah. penginapan kami ditaja oleh tok hasrul dan isteri.. 

Kat mana kami duduk?
Berapa bayarannya untuk satu malam?
Selesa ke tak?

Nanti saya share dengan uols hoccay..
 ni mukadimah dulu.. 
bukan ape kot2 nanti tertanya2 la pulak khenn.. so, jelas la ye. nanti kalau saya asyik upload picca dorang, tak la uols blurr je. pastu tanya saya. sape ni? Tak dapet nak nolong haaaa..

Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Penaja percutian ke Langkawi.. hihi"

Wahh....bestnya ditaja...hehehe....

Nur pun mcm ciksue gak...ada mak sedara muda dari Nur..heheheheh

Seronoknya bercuti. Apatah lagi bila ditaja. :)

humang aihhhh muda jer tok... terbaekkkk la...

ooo... nak tunggu cite pasal langkawi seterusnye yer. hehe
bertuahnya ada yg sponsor.

Wah bestnya... X sabarnk tggu citer psl lgkawi nie.. :)

wow..seronoknya pegi melancong. lama tak gi langkawi

woahh..rezeki melancong..hehe..

husna paham..adik beradik sebelah mak kan, gelaran paksu diberi pada si kecik yg baru berumur 1 tahun..hahaha..memang pelik..

hahahah
mukadimah ato intro yg bagus ni CikSu..penjelasan yg baekk.kekeke

**beshhnya di taja lagi kennn..eh Daim Ai mana hah? ;p

seronok jln langkawi.. last deqla ke langkawi masa zaman skolah..haha..zaman tok nadok dah tu.. haishh.. bila la dpt pegi lagi..huhu

CIk SU, bertuahnya ada yang sponsor gi Langkawi tu :) mesti best jalan-jalan sana..

salam dindaku sayang...

kalau dah itu tok dan opah,jadi anak tok dan opah tu dinda panggil dgn pangkat mak@ayah@pak lah kan..?kandapun ada mak saudara yg muda dari kanda tp tetap panggik mak sbb tanda hormat n ikut pangkat...

bestkan langkawai..syiok dpt shopping...

amboi suspen pulok nak tunggu cerita langkawi nih... heheheh... (^_^)V

baru nak tanya nape muda sgt.. :-)

*a'aa saya guna alamat lama lagi..

salam ciksu..pekaba..sihat..lme m3h x singgah cni..hee

Mudanya tok dgn opah. Syaa bayangkan dah beruban bertongkat. Heheh.

Bilalah bley jejak langkawi nih.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF