Penawar sembelit untuk anak

Nak share dengan uols hasil perkongsian dari Puan Putri. 
Bagi yang belom berkenalan dengan Puan Putri, jemput le singgah blog beliau. Puan Putri baru je dapat baby girl. Second baby :)

Rentetan dari entri kiwi bagus untuk ibu mahu hamil . Putri ada share satu komen ni dengan saya. 
So, saya pulak share dengan uols. 

Harap ianya dapat membantu uols dalam menangani anak2 yand ada masalah sembelit. Mana nak tau kan hasil dari perkongsian ini dapat membantu uols. Kata sharing is caring ^___*

Jom tengok apa yang Putri share.. 



Pppsssttt: saya tak pasti kenapa tapi saya boleh online guna goggle chrome. kebiasannya saya guna mozilla.. 







Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Penawar sembelit untuk anak"

info yg bagus ni...lagipun kiwi senang nk cari...adda pun sejak prgnant ni sembelit plk...tambah2 masa raya korban ari tu makan daging byk..lgi la teruk...utk org dewasa agak2 menjadi x? huhuuh

Kiwi sedap, penuh khasiat pulak tu.

Salam dinda,slmt pg....

Ptg semlm kanda dh dtg sini tp line teruk sgt...kanda sihat je...terimaksi singgah ye...

Putri tu kanda dh kenal,dia dtg ke blog kanda,maybe kenal dr blog dinda ni...terimaksih utk putri dn dinda ye...

Kanda memang suka dn selalu mkn buah kiwi..baik utk ibu yg mahu mengandung rupa2nya tp kanda ni,kdg2 kena semput..kalau mkn kiwi...lg cepat dtg semputnya...wallahualam...penawar sembelit utk baby tu,blh la kita praktikkan pd suatu masa nnti...in sya Allah.....

jemput join giveaway


http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-by-akusentuhatimu.html

kiwi byk air sbb tu bgus utk kanak2... nice sharing... :)

owhh..kiwi ye..tp ank sy plak 2 ari ni macam cirit, tp dia x meragam plak..aktif je mcm biasa hihi..

ank sya x suka kiwi.. masam.. huhuhu

untuk baby tak boleh la kot kan? Ni untuk anak yg dah besar la kan ciksu?

makan makanan yg kaya dengan serat...

byk khasiat kiwi nih.. thanks sharing yer.. ;)

Buah kiwi memang banyak khasiatnya.

Akk memang pakai chrome. Dah curang kat mozilla...ahaks...

tips yg bagus sbb anak akak yg 2nd tu kdg2 suke sembelit jugak

ohh mkn kiwi pun boleh ek sue.. baru hari ni sy tau.. thanks ye sue..


psttt.. mood nak buat entry ke uss belum mai lg.. tu yg tertangguh tu..hikhik

betul Ck SU.. buah kiwi memang bagus :)

alahai amir x suka sgt kiwi.. kdg jenuh nak pujuk.. dia kata masaaamm... sy jer yg suka

tp harga dia leh tahan, nak beli lah lama tk makan kiwi, tq sue :)

Anak no 2 saya tu selalu sembelit, tapi since amik mealshakes Shaklee, kuranglah sembelit nya..alhamdulillah

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF