Sembang kosong sambil carik pemenang.. jeng.. jeng.. jeng..

Kl sekarang hujan petang.
Dengan kilatnya, dengan guruhnya.
Seriau saya, takut pon ada.
Sambil2 layan hujan turun, saya masak sup tulang simple untuk juadah malam ni. Stok daging korban dari kampung cik abe hari tu.
Ada la sikit lagi. Hihi.

Dah nama pon simple. Simple2 pon makan dua tiga jam juga dok merebus tulang & daging tu. 

Sementara tunggu daging empuk, saya suruh cik abe tolong pilih no yang disukainya.
Ada due belas nombor semuanya.
Maknanya due belas orang saje le.
Hanya due yang akan dipilih.
Siapakah yang bertuah itu ^___-


No bertuah yang dipilih ialah NO 


Sape yang ghasa ini NOMBOR DIA YANG PUNYA SILA TINGGALKAN NAMA, ALAMAT & NO PHONE DI KOTAK KOMEN INI.
Takkan dipublish.
TAHNIAH :-)

Elok je dah cabut nombor, makanan dah diap terhidang.
 Kata simple je kan.
Saya buat 

 Sup tulang

kacang buncis goreng campur daging sikit. 

 
tak dilupakan sambal kicap sebagai penambah selera. 
Dapppnya :-)

pppsssstttt: uols dinner apa malam ni 



Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Sembang kosong sambil carik pemenang.. jeng.. jeng.. jeng.."

Salam dinda...

Siapakah milik no tersebut...?tahniah utk mereka....

Sedap sop tulang tu...kanda mkn nasi lauk ikan je...

Hehehe...tahniah ratuhatiku dan lydsunshine.....

sedapppnya kcg buncis goreng + sup tulang... kalo ada telor dadar pulak, lagii ler mabeless... ngee!

Huhu....bkn rezeki Deqla...ingatkan bgtau kat komen deqla yg mng.. huhu..amboiii smpt buat sup ye... ;-)

Assalam, selamat pagi...kepada pemenang, TAHNIAH..

tahniah pd pemenang..

(rasanya lama akak tak singgah sini...)

tahniah buat pemenang...

sedap tgk menu tuh.. huhu...

dapnyer..semlm dinner dgn kuew tiaw greng jer..

rajin cik su masak..mmg sesuai sgt sup panas time hujan

kalau kena sup tulang time2 hujan ni memang terbukak selera.,.,.

kalau kena sup tulang time2 hujan ni memang terbukak selera.,.,.

sedapnya nmpk..eh ada peraduan ke?tahniah pd yg menang :)

Alaa... malu le kita nak letak alamat dgn no tipun kat sini... Nanti saya email ciksu la boleh?

laa.. ada giveaway ke.. xperasaan pulak..huu

yea.. dah ada pemenang.. tahniah buat mereka..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF