Senarai peneka bunga orkid

Jawapannya ialah BUNGA PALSU/ PLASTIK.. tapi macam2 jawapan yang dapat.. hihi.. ada cakap bunga tak ori le, bunga bohong le.. hoccay semua jawapan tu saya terima ye..

  CUMA YANG JAWAB BUNGA ORIGINAL SEMUANYA SALAH..

Siapa yang teka dengan betul.. jeng.. jeng.. jeng.. mereka ialah: 
  1. husna zahidi
  2. Ratu Hatiku
  3. Wirda Amir  
  4. Kakzakie
  5.   LydSunshine
  6.  fazianbatrisyia
  7.   Mazatul Azura Muhamad
  8.  zaza nizam
  9. izan mama mia
  10.   Masya 
  11. Deqla Manjew
  12.   IntaNBerliaN
 SAYA AKAN PILIH 2 ORANG PENEKA YE.. 
SIAPA..
 TUNGGU..


Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Senarai peneka bunga orkid"

hihi.. Ros tertipu dengan gambar tu.. ingatkan bunga betul :) tahniah kepada pemenang.. siapalah yang bertuah dua orang tu ye :)

alaaa terlepas.
baru dpt blogwalking ni huhu

Salam dinda...

Hehehehe.....teruja sgt nak tau siapa yg bertuah tu...walau siapapun,tahniah..dah memang tertulis rezeki itu di luth mahfuz....

Tahniah peneka yang berjayaaaaaaaaaaaaaaa

eh eh CikSu terlepas pula Farah main teka2 ni, apa2 pun tahniah buat mereka...

tahniah...sapa tu yg bertuah ye...

yeahh dah agak mmg palsu.. sbb konon2 letak mcm tu nk bg real la eh..tp sebnrnya tipuuu.. strategi je tu..hihihi.. ok menanti pemenangnya.. ;)

salam cik sue
sorry baru sedar komen cik sue ari tu
insyaAllah bulan 1 tahun depan baru kami balik ke Sabah (kalo tak ada halangan)
balik maybe guna waren ATM.Bab bermalam di transit MINDEF tu tak tau lagi, sebab byk barang nak dibawa.takut x muat pulak bus transit nak angkut ke KLIA..

eh...CikSue pun bunga palsu ker? heheh gurau gurau. Good job kepada yang tersenarai, and saper la yang bertuah tu yer.

tahniah buat pemenan no.2 dan 5...

hihih....mula2 jwb betul pastu cpt2 tukat plastik.. :D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF