Boleh migraine kalau macam ni..

alahai apa la nasibku. hukhuk. memang boleh migraine tau. stress pon ye jugak ni.

 mau tak stress, gara2 1 hari 1 entry je sekarang statistik kat nuffnang jatuh merudum. oh no. no. no. apa dah jadi ni. alahai.

dah la bulan ni bulan last kontrek dengan exabytes. ntah apa la nasib ku dengan exabytes lepas ni. boleh sambung ke tak kontrek dengan dorang. aduh.. duh.. duh.. pinin kipala ooooo. sapu minyak cap kapak pon belom tentu lega lagi ni >"<

Dah la kurang bw. hanya singgah yang mana sempat ja. yang lain tu tak dan nak pi singgah. dengan masalah dan situasi sekarang ni. pelik bin ajaib betoi la.

Citer die macam ni. bila online guna lappy ok je. nak kata line tenet ngok ngek tak kot. sebabnya bila saya buka website lain boleh je. tak caya cuba tengok ni

daku buka kosmo online, boleh je. walaupon lambat. tak kisah la janji ada ka..


tengok blog daku pon boleh juga. cantik bila guna google chrome ni. tapi bila guna mozilla habis berterabur..


daku try test buka blog ros reeza. pon ok jugak. tak la lama benor nak loadingnya. biasa2 ja.

yang membuatkan daku naik hangin. ni haa.. aci daku click aje ’dashboard’ nak upload picture. gini ler ghope yang aku dapat. mau seploh kali kot aku buka tutup, buka tutup tapi hasilnya tetap sama. heran sungguh la pasai pa tak boleh nak masuk ke ’dashboard’ :(

sedey gilerrrrrr kot. entri semua dah siap susun cuma nak kopi pes + masuk picture je. jangan la menduga daku begini. huahuawaaa..


dan penyudahnya ini la nampak gayanya.
daku yang merajuk makan hati ulam cekelat banyak almonds. hahaaaaa

   jemput semua. 

agak2 la kan cekelat apa yang daku makan ni..








Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Boleh migraine kalau macam ni.."

haha banyak banyakkan bersabar ye kak. makan cekelat apa tu? mula2 tgk tadi ingatkan eskrem hihi

Nur pun selalu jadi mcm tu, kena kerap loading..kadang2 tenet tak cukup kuat..sbb tu jadi mcm tu...

Heheh penyudah nyer, Hersheys??

Kalau kanda lagi la pening n terus hilang mood...

nasib baik ada pengubat yg mujarab...,memang sodapp...hehee

eh guna laptop pun jadi ek ciksu. Rod kalau guna phone yg selalu jadi macam tu
stress kalau nak upload pic. lagi satu kalau typo. nak adjust balikacam tak boleh
. huhu..
untunglah ciksu, stress ngadap blog boleh relax relax makan cekelat. hihi. cekelat apakah itu?.. geram nengok almond dia tu. timbul je... whitakers ke?.. eh macam lain pulak.. pape pun memang sedap kalau cokelat ada almond ni. hikhik.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF