EPHYRA kotak ketiga.

Lagi testimoni Ephyra dari saya sendiri. dah masuk kotak ketiga kali ni. semoga terus istiqamah untuk kekal dengan Ephyra.. aamiin :) 
Alhamdulillah. nampaknya EPHYRA makin serasi dengan saya. 
now, dah masuk kotak ketiga. hihihi

Untuk kotak ke 3 ni perjalanannya untuk sampai ke tangan saya agak rumit. huhu. sedey oo. banyak hari gak la delay. 

Bermula dengan tracking no yang tak invalid.. puncanya kakak yang jual Ephyra tu kata tracking no yang dia bagi awal tu terpaksa ditukar dengan yang baru. 


 Saya pulak tak leh nak check tracking no yang baru tu sebab kakak tu tertinggal slip tracking no kat rumahnya.. sedangkan time tu dia kat kampung.. merenung le saya semalaman.. dok memikior, kalau le habis stok EPHYRA yang dok ada ni macam mana.. alahai!! huhu.. 


Dah tu bila budak Pos Laju mai hantaq kat rumah, saya tak da la pulak. 
dah dapat surat chenta tak pasai pasai.

Tak tunggu lama, petang tu jugak teruih pi amik kat Pusat Pos Laju Kuala Lumpur (PPL, KL), Jalan Tun Sambathan.. 
jauh giler kot nak menapak dari KL Central ke PPL :(

Tapi apakan daya demimu EPHYRA aku gagahi jua. nasib baik ada cik abe yang sudi menemani. thank’s laling ^_°

Kalau uols berminat nak cuba EPHYRA, uols boleh terjah ke:


INSTAGRAM: @ephyra2u
facebook: oceanlife2u
www.oceanlife2u.com

Wajah saya selepas 2 kotak pengambilan EPHYRA secara konsisten.. 




Untuk pitcher tudung kelabu siap berbedak
sama juga dengan tudung hitam.. ala just tepek bedak + krim pelembap je



Untuk pitcher tudung merah tu muka yang belom dicuci ok.. 

bangun tido, terus bancuh EPHYRA untuk minum..
sebelum tu, kita `selfie` dulu.. hahaa.. 
amik tudung terus belit belit.. and then kasik up ke IG..

Pendek kata uols kena rasa sendiri la, baru boleh ukur tahap keberkesanannya tu.. 

in shaa Allah pasti nampak.. saya yakin hoccay :D

Selamat berEPHYRA ^_°

Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "EPHYRA kotak ketiga."

Emmmmm...kanda dah terlepas entri nih......alahai....

eh baru perasan entry ni.. hihi.. wah..bangun tido terus selfie.. kelasss..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF