Happy 6th Anniversary ^_*

Alhamdulillah.
Macam tak caya je dah nam tahun nikah. Hihi.
Ghasa macam pengantin baru jew lagi. Kikiki.


Tima kasih Ya Allah. 
Di atas segala nikmat yang telah kau berikan kepada kami sepanjang nam tahun bersama. Walaupon hidup kami masih sunyi dengan gelak ketawa dan riuh rendah suara anak2. Huk.huk.huk

"I am thankful and i am blessed every day to have him as my partner and my friend.."
"Happy Anniversary.."
"I love u.."


Segala kebahagiaan yang kami miliki sekarang bukan mudah. 
Air mata. Gelak ketawa. Gumbira. Sedey. Macam-macam lagi la. Dah terlebey ghasa dah kot. 

Masih berusaha untuk menjadi lebey baik. In shaa Allah :-)


Mmmmm.. tak tau nak kecek gapo dah ni. Nak minta tolong dengan uols sikit, boleh?

Ala, bukan apa pong. Ciksu nak minta uols tolong doakan untuk kami je. Boleh tak. Saya tau uols sayangkan saya kan. Betul tak! 
Perasaan saya atau saya perasan ni. hikhiks :D

Ok la, kawe tokse nak kecek lomentik-lomentik dale entri ni. Takot kene gosip pulok nanti. Hewhewhew

pppsssttt: nak wish happy 3rd anniversary buat member blog EZLINDA HISAM pada hari ni juga :)
jom singgah blog beliau. klik SINI

Ulangtahun kelima


Previous
Next Post »
42 Komentar untuk "Happy 6th Anniversary ^_*"

happy anniversary dear...
moga bahagia till jannah dan in sha allah naik pangkat mama to be next year...amin

happy anniversary kak :) semoga dikurniakan rezeki anak buat akak dan suami. Aamiin :)

HAPPY ANNIVERSARY YG KE 6 TAHUN Sue...semoga kebahgiaan sentiasa menjd milik sue & suami.Aaminnn

Wahh!! Happy 6th anniversary, kakak sweet!! Muka akak ngan hubby mcm sama lakk. Hahaha. Vee doakan akak dpt baby next year. Amin :)Teruskan berdoaa :) xx

selamat ulgthn perkhwinan akk..iman doakan cinta kalian hingga ke jannah

selamat ulang tahun ciksu..moga dikurniakan ank yg soleh..amin

Alhamdulillah CikSu dah 6 tahun tidur sebantal, duduk sebumbung moga terus dilimpahi kebahagiaan hingga ke syurga..

selamat ulangtahun perkahwinan sue... semoga ikatan akad akan berkekalan selamanya amin

Alhamdulillah, happy anniversary Cik Su, Farah tumpang happy untuk CikSu, semoga berkekalan sehingga ke jannah yer... dan preach what you always pray for...

happy anniversary ciksu...
moga dimurahkan rezeki sentiasa

Happy anniversary kak sue... moga bahagia hingga ke jannah...

happi anniversary cik sue dan hubby
semoga ikatan berkekalan bahagia hingga ke syurga
saya doakan tahun 2014 rumah cik sue riuh dgn suara newborn baby/babies teriak

hehe.. terharunya.. terima kasih.. happy anniversary untuk awak juga.. saya doakan kita sama2 akan dapat zuriat yang baik dan keturunan yang diberkati Allah.. aamin... :-)

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan ke-6 sis..semoga bahagia selalu yer..bestnye....dpt adiah cincin ke? hehe

happy anniversary... moga bahagia hingga ke jannah

happy anniversary dear..ya Allah dah lama ye.. 6 tahun sudah? alhamdulillah.. rasa mcm pengantin baru lagi tu yg best.. kdg2 kan org yg ada anak jeles tau tgk kita yg xde anak ni.. pulak dahh.. sbb apa tau.. sbb kita masih dlm mood honeymoon.. mcm bercinta dulu2 kan.. hihi.. mudah2an kita dikurniakan jugak zuriat.. deqla turut doakan utk cik sue & kwn2 deqla yg senaseb.. aamiin..

Hepy Anniversary QR.... moga kebahagiaan menjadi milik QR dan suami hingga ke Jannah. Tidak ada rumahtangga yg tidak diuji...Insyaallah berkat kesabaran QR berdua, sampai masanya nanti akan adalah permata hati yang menghiasai mahligai kalian.... doa dan usaha jangan putus yeh

Selamat ulangtahun ke 6, insya allah jika diizinkanNya, doa kalian akan termakbul, aamiin..

tak la.itu cincin tunang dengan nikah .hihi.tenkiu semua :-)

aamiin.. sama sama kasih ,:-)

Selamat ulang tahun CikSue dan Cik Abe. Insya Allah moga dapat rezeki cahaya mata soonest, dan semoga kekal bahagia til Jannah, amin amin.

happy anniversary ciksu n suami.. moga ada rezeki anak buat kak su sempena 6th anniversary ni..

tahniah. Saya doakan awak dikurniakan cahaya mata. Ameen.

http://tipsihatselalu.blogspot.com

Alhamdulillah.. happy anniversary ciksue.. doa husna buat ciksue semoga terus bersabar menanti sang permata ye..inshaAllah..=)

hepi enibersary CikSu..moga bahagia till jannah,doa Ai juga moga Allah makbulkan doa Ciksu.amin :)

selamat ulang tahun perkahwinana ke-6 buat cik sue dan suami... semoga jodoh kalian kekal bahagia till jannah... dan semoga kalian berdua dikurniakan zuriat dlm waktu terdekat ni... insyaALLAH...

Alololo....so sweet..kanda dh terlambat nk wish ke ni dinda...?moga harapan dinda dn suami utk punyai cahaya mata terlaksana....moga bahagia berpanjangan....

selamat ulangtahun perkahwinan,cik sue..IbuNoey doakan semoga kekal hingga ke syurga..IbuNoey juga doakan semoga Allah kurniakan zuriat buat Cik Sue dan suami yang selama ini kalian impi-impikan..

hehe..ayat skema lak...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF