Harga tiket bas dari KL ke Kuala Perlis 2013

Entri sebelum di SINI

Harga tiket bas dari pudu sentral ke kuala perlis


RM49.00 x 2 = RM98.00


bas Cosmic dua tingkat pilihan kami
sangat selesa untuk perjalanan jarak jauh yang mengambil masa lebey kurang 9 jam.. kebas vontot ooii..
syaratnya kena amik seat bawah la baru selesa.
kalau seat atas maybe sempit kot. normal la kan bas double decker ni
bawah luas atas sempit

FYI, bas Cosmic ni akan singgah masuk turunkan penumpang ke
Shahab Perdana
Jitra
Changlon
Kangar
Arau
dan
Kuala Perlis destinasi terakhir
harap maklum!

Kalau balik Pendang pon saya suka naik bas Cosmic jugak :D

TAPI BAB LAMBAT SAYA TAK BOLEH NAK KATA APA LA. HUHU.
BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT
KATA MESRA RAKYAT :D



Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Harga tiket bas dari KL ke Kuala Perlis 2013"

Salam dindaku...alahai...line kanda ni mcm siput la...rasanya komen mcm x lekat je...hehehe....ini tulis kali ketiga tp dh lain ayatnya...hahaha.....

Bila nak balik ke Perlis?

Pssstt: Mai KL sbb kursus hg hari esok..

Yang penting selamat sampai kan....

akak ngan adik akak bercadang nak pi perlis...nak naik bas..thanks for the info...cuma kami risau jer nak jalan malam sebab macam2 citer dah kuar dalam paper kan...

Teringin nak try naik bas double decker QR....mesti bestkan....tapi alang alang naik bas, mcm best je duduk belah atas!

betul tuh, biar lmbt asal slmat . hu3

RM49 tu sehala ker CikSue? Mahal dah kan tiket2 sekarnag ni, tapi still better dari drive sendiri, tol jer pun dah berapa, dgn minyak lagi, dengan penat lagi.

zaza kalau naik bas double decker mesti pilih seat bawah hehe.. tpi kalau balik sorg zaza lebih selesa bas single :)

haishhh
ingt Cik Su nk mai Perlis lagi..br nak ajk dating.kekekee

mahalkan tiket sekrang...
dulu xsampai 40 rasanya...

jijah suka naik bus double deker.. pastu duk atas..hahaa

aduhhh letih jugak naik bas.. perjalanan dah la jauh.. teringat mmber blog Ayu.. kg nya kat perlis..

Boleh sy tye... brape lama yer.. masa kalau naik bus dr shah alam ke kangar.. sbb sy nie 1st nk naik bus... :-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF