Hari Ulangtahun ATM ke 80 Part 7

Yeay, habis jugak entri berjalan jalan saya ke Hari Ulangtahun ATM ke 80 2013
alhamdulillah.. (sambil tarik napas, urut dada. hihi)

Lepas ni boleh le masuk entri jalan jalan ke Langkawi.. in shaa ALLAH akan all out 
ramai yang dok menanti kan. . hahaha. 
ke saya yang dok perasan lebih ni ^_*

Entri ni pasai ole ole yang saya beli pada hari ATM hari tu.. beli kopi je. .nama kopi ni
kopi combat.. beli sebab tak pernah nampak kat pasaran lagi..
ke saya yang ketinggalan ketapi (^.^)

 Kami beli dua papan kopi ni
saje buat stok kat rumah
sapa datang kami jamu je kopi combat ni. hihi
sebelum beli kami try yang dorang juai masa hari atm tu.
sekali rasa nak lagi tu yang terus beli dua papan. hahaha
berpa errrkk rega satu papan tu.. lupa dah
satu papan dok ada 20 sachet kot.. ye ke!

Rasa kopi ni sama macam kopi kat luar juga
apa bezanya pon saya tak pasti.. kurang arif la bab bab kopi 3 in 1 ni
cuma specialnya kopi ni
ialah dia 16 in 1
haaa.. amek kaw kaw punya kandungannya tu

Kalau uols berminat boleh la contact no kat bawah ni.. harap membantu

Kalau tengok pada alamat ni dekat je dengan rumah lama saya masa di jay be dulu ;)

Semoga berpeluang meraikan hari atm pada tahun hadapan
in shaa ALLAH

Teruja tengok ni masa pagi perasmian :)
kecut perut den. hihi



Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Hari Ulangtahun ATM ke 80 Part 7"

kopi comba? tak pernah tgk lah..sedap tak?...:))

tringin gaks nk gi tapi x tau bila... boley x? he3
macam best jewww macam best jewwww :)

mak aiii smp 7 episodnya yer... heheh at lest ada gak sambungan.. Queen ni kadang2 terus hilang sambungannya.. kahkahkah

syoknya Ciksu dapat hadiri program macam ni.. sebenarnya Ros pun minat tau.

wahhhh siap ada kopi combat tu... menarik... menarik...tp x pernah jumpa lak kat luar...

deqla ada ser kopi tu.. tu pun org tu bagi..hahahha.. thanks tau..

Masa ni kan cik su
suami say pun terlibat masakawad raksaksa=)
tp sayang x dpt tgok...=)
tgk tv ja

serbuk kopi tu byk isinya dlm seuncang tu dinda...kanda bancuh guna mug yg besarpun masih terasa kopinya...

selesai juga ye..janji dh tertunai...hehe

nnt pas minum kopi ni, semua pakat dok bercombat.

bila tgk kopi ni, teringat kopi dekat pasar bagi kuala kangsar dekat lembah tu...ada satu lori ni, jual kopi coklat..sedap...!

ciksue pernah rasa tak??

tq cik su bg kopi ni.. x rasa lg...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF