Kepah Bersos Cili

main taruk je nama masakan ni.
padahal bahan asasnya tetap sama je

Dah masak untuk  lunch ke?

Tak da idea ye.. tak pa mh singgah baca entry saya ni dulu.. mana tau kot kot sat lagi mai idea nak masak apa. hihiii

Resepi lama boleh klik SINI.

 ok sebelum kepah ni betul betul masak, kulit dia tak terbuka tau.

 ni bila dah masak. secara otomatik kulitnya terbuka dengan sendiri ye.

kasik zoom sikit. besar besar isinya. puas makan kepah ni.




Previous
Next Post »
23 Komentar untuk "Kepah Bersos Cili"

Sedapnyer.... akak dah x leh nak makan kepah.. tetiba allergic.. huhuhu

kepah masak cili, lama tak makan dan tak masak... yummylicious...

lapar la pulak tengok gambar kepah cik su ni..jom lunch

kat opis.. nk masak cmner.. hehehe

ni yang isi bulat2 tu kan..sedap ni, last makan masa abah bawak balik dari tg .karang :)

arghhh terliurnya kak..hahaha...kna buat juga ni tuk berbuka nnti.. >_<

macam best je..macam sedap je..

serius saya tak penah makan kepah.. teringin gak tapi tak pandai cari yg segar..

Sedapnya....kanda puasa harini....

Emmm dapnya.....tulah okje pun suka yg gemuk gemuk besau sikit isinya hehe...

Wooo! Sedapnyaaa. Telan air liur dah ni. Y____Y

tiba2 teringin pulak nak makan ikan bakar, boleh order kepak masak cili sekali :)

memey besar2 isi dia, puas hati sungguh. Kat sini tak pernah nampak lagi la kepah ni tapi, mussel yg kaler hijau besar tu adalah.

sedapppnya Cik Su..bikin lapar la tgk kepah ni tau..

sedap ke kepash? rasa mcm lala tak?
nur mkn lala je berani..yg lain2 susah sikit nak masuk..hihih

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF