Masjid Putra, Putrajaya

Kejadian berlaku pada 24hb Oktober 2013
tempat sedia maklum ye :D

Memang saja nak bergambar dengan kubah Masjid Putra
ntah saya nampak special je. hihii

mak dengan ayah berlatarbelakangkan Masjid Putra :D

ayah dengan cik abe :)

tuan tanah dengan mak ^___*


kami yang bakal sambut ulang tahun ke 6 esok
masih berdua (",)
doakan untuk kami ye, boleh!


Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Masjid Putra, Putrajaya"

Sabarlah. belum rezeki kak. Mungkin belum masanya lagi :)

kami juga akan sambut wedding anniversary yang ke-3 esok.. 11 Muharam.. juga masih berdua.. :-)
sama-sama kita doa ye.. moga cahaya mata yang dinanti bakal tiba tak lama lagi.. amin..

selamat anniversary. semoga kekal bahagia..

tak pernah sampai masjid putrajaya.. hehe..


Assalamualaikum..salam ziarah!!

Teruskan usaha..insyaAllah ada rezeki tu nanti ;)

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com

ulangtahun akak pun bulan ni jugak...

wah,nak sambut anniversary...

in shaa Allah ada rezeki nanti..kut dapat kembar,best tu..

Dindaku...

Dah 6 tahun ke...?dinda nampak mcm muda remaja je....in sya Allah....mudah2an dikurniakan cahayamata.....

Suka tengok gambar QR yg dengan emak tu....come!
Ni bawak mak jalan jalanlah yeh....
Hepy Anniversary QR...moga akan dikurniakan permata hati nanti ...insyaallah...

semoga Allah mengurniakan zuriat buat akak dan suami akak. Aamiin :)

Happy becoming anniversary, first time rasanya saya tengok wajah cik Abe CikSue, hensem, secocok la dengan ciksue ;) moga kekal bahagia yer.

wah..bj kaler sama la.hehehe

hepi anibersary CikSu..moga bkekalan till Jannha & doa Ai moga cepat2 dpt rezeki.amin :)

wahh..selamat ulangtahun...
insyaAllah, akan datang bertiga.. :)

ke6 dah kak? Alhamdulillah.. selamat ulangtahun ye kak..

in shaa Allah rezeki anak ciksu pasni..

sy bry je pergi masjid putra 7hb lepas de wacana

deqla yg keje kat putrajaya ni pun x penah bergmbr kat area sini tau..hahahaa

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF