Nubian Goats Milk


Macam sedap je.. macam sedap je.. sedap ke.. hihi. Kalau ada sesapa yang dok cari susu kambing asli boleh la try Nubian Goats Milk ni. 

Selalunya saya beli dekat farmasi area setiawangsa je. tak sangka pulak semalam masa pi tesco ampang terjumpa dengan Nubian Goats Milk ni.

Dari segi harga tak ade lah beza jauh sangat. lebey kurang je. Farmasi juai 5 hengget, Tesco juai pat ringgit sembilan ploh sembilan sen sajok. saje je nak confuse kan pelanggan noh..

Sebelum ni saya guna susu kambing Hi-Goat. kelebihan guna susu kambing Hi-Goat ianya tahan lama tapi kita kena bancuh sendiri la.
Kalau Nubian Goats Milk pulak dia ada expired date sebab fresh milk kan. 
Katanya 100% susu kambing. 

Bagi saya Nubian Goats Milk ni ok lagi berbanding susu kambing yang ori.
 Itu memang bau mmmmmbeekkkk. kikiki. So, tepuk dada tanya selera memasing hoccay :-)

Kalau uols nak beli banyak dan dapat harga murah, uols boleh singgah
ke www.nubiangoatsmilk.com

Orang istimewa macam saya ni kena minum susu kambing.
saya blender susu kambing + kurma.
kenapa susu kambing?
Susu lembu tak boleh ke?

Ada sebabnya kenapa susu kambing lebih digalakkan berbanding susu lembu. salaah satunya sebab susu kambing adalah salah satu makanan sunnah. selain susu kambing juga digemari Rasullullah s.a.w

Uols pernah minum Nubian Goats Milk tak?

Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Nubian Goats Milk"

kalau tak suka minum susu, bagi lah kambing ke, lembu ke, memang husna tak kan minum..=P

akak tak pnah minum, sedap ke?

mcm menarik jer..
macam menarik jer...

susu ni x rasa hamis ke? dlu pnh minum susu kambing, rsa hamis, trs xleh telan

alooo..nur susu tak boleh telan la..huhuhu

Saya tak pernah minum susu kambing, sebarang jenama. Susu fresh pun semenjak dua ni jer baru dapat telan, tu pun campur dalam koko.

pernah try minum tp xleh nak masuk.. tak tahan bau.. huhuhu..

Alamak..akk kalau bab minum susu nie yg paling x suka sekali hihihi

Pernah. Masa pregnantkan si Luth dulu. Memang berusaha nak berikan nutrisi yang terbaik untuk luth. Sebab saya tak makan vitamin yg doktor bagi. Hanya nak berikan makanan sunnah je. Tapi 'takleh gi' la. Sebab kuat sangat bau bek bek. Masa preknen nak deria bau jadi sgt sensitif. So, suami le yg habiskan semua susu Nubian tu. Tapi last2 sebelum bersalin tu, terpaksa juga tahan nafas minum susu kambing. Demi mendapatkan khasiatnya. Habbatus sauda ciksu amalkan tak? Antara yang saya amalkan sebelum preknen dulu, ialah cuka kurma, pati delima, habbatus sauda, madu. Macam rotate. Tak la amik semua dalam masa yang sama.

nieyl bab susu2 nie kureng ckit..:) tapi boleh cube jugak nie...

harganya boleh tahankan berbanding susu lembu.. selalu nampak kat hero market.. tak penah try lagi..

aduuuhhh duhhh.. tekak x leh terima susu.. camne nih...? huhu

sedap ke....sedap ke...hehe..
tak lalu susu kambing

macam mbekkk jer..hahaha. biasa minum susu yang sebelah tu jer

cameron masih selamat utk dikunjungi la ciksu.. yg tempat banjir tu jauh dari tanah rata.. lagipun banjir sebab diorang lepaskan air dari empangan bukannya sebab bencana alam.. jgn risau k.. :)

kanda suka susu tp susu kambing ni blom cuba lagilah dinda...dari sehari ke sehari nak cuba..kanda ni jenis tak kisah..bau emmbekkkpun takpe asalkan berkhasiat...hehehe

MJ suka minum Susu Nubian ni.. sedap ;D

Rod tak pernah cuba minum pun lagi susu kambing.. kenapalah susah sangat nak cuba ni. Ros ada beli yang paket punya. yang segeralah.. tapi tak terbancuh pun.. nak kena minum jugak ni. banyak khasiatnya kan...

ssh nak jumpekan.. sy x pernah beli lg, yg hi-goat tu pernah jugak cuba.. beli peket jer.. x beli sekotak pun.. bolehlah tawar huhuhu

terima kasih atas info.. :-)
rasa mcm pernah nampak susu ni.. kalau jumpa nanti nak beli.. saya memang suka minum susu kambing.. hehe.. tapi rasa macam susah nak jumpa kat pasar raya..

Asslm semua.
***PROMOSI 3PEK 500g RM100. SILA PM @ SMS ke 0195250653

IBU SUSU KAMBING produk yang KAYA dengan kandungan KHASIAT yang TERBAIK dan MAMPU meningkatkan kualiti KESIHATAN selain mendapat keBERKATan dengan mengamalkan SUNNAH nabi.

Bukan hanya sesuai untuk DEWASA malah KANAK-KANAK juga boleh merasai KELAZATAN produk ini.
- ibu mengandung
- ingin hamil
- dalam pantang
- menyusukan anak
- surirumah
- wanita bekerjaya
- lelaki bekerja berat
- warga emas
- sakit-sakit sendi
- remaja / pelajar sekolah
- kanak-kanak imunisasi rendah
- dll

DiJUAL dengan HARGA BORONG dan MEMPUNYAI RASA YANG SANGAT SEDAP, MENYELERAKAN & WANGI.

1KG RM60 + RM9(POS LAJU)
500G RM35 + RM6(POS LAJU)

PM www.facebook.com/iskagenpenang @ SMS ke 0195250653 untuk pertanyaan. Available 24/7.

‪#‎vitamin‬ ‪#‎khasiat‬ ‪#‎sususedap‬ ‪#‎ibususukambing‬ ‪#‎hargaborong‬ ‪#‎susudiet‬ ‪#‎niagaonline‬ ‪#‎bisnesonline‬ ‪#‎sedap‬ ‪#‎supplementdrink‬

salam .terbukti susu kambing mempunyai banyak khasiat penawar penyakit.sesiapa nak carik susu kambing segar boleh call saya no 012-2331147 saya hantar delivery di sekitar KL.nak susu segar pun ada,info lanjut layari http://susukambingkl.blogspot.com/

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF