Puding Kastad Koktel


Nyamannya tekak chefsu menikmati Puding Kastad Koktel ni
sambil sambil tu layan tibi

Layan citer apa tu?
ni haa, syok pulak layan citer Setia Hujung Nyawa : D
Episod pertama saya tak tengok dulu, saya start tengok pon dah tengah tengah dengan penghujung 
je.
So, sekarang ada chance le nak repeat balik. Hihi

 saya baru tahu semalam.

Kiranya hari ni dah episod ketiga la..
siaran ulangan je ni
setiap hari isnin hingga khamis 
jam 100 hingga 130 petang
jom tengok!




Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Puding Kastad Koktel"

tgk pon dh terasa sedap kat takak nie.. heheh syoknya ... dpt waktu mcm nie..relax2 ^^

Nampak sedap je puding kastard tu ^^
New Entri : Hujan Oh Hujan

lapaqqq lah kak! tlg buat sat pos terus..haha

SEDAPNYA PUDING KOKTEL

jemput singgah
http://permatabiru0310.blogspot.com

mengoda sungguh koktel itu...

bestnya puding..buat sndiri ye?

nyamannya kalau dapat makan dikala minum petang ni kan.. hehehe..

alamak aih..meleleh air liur tengok yg coklat-coklat tu..

alahai... koje nk tgk tibi mcmmana ciksu? hehehe

sedapnye chefsu..ptg2 mmg syok kalo mkn puding tu

Siaran ulangan pun best jer layan kalau ada hidangan lazat depan mata tu :P owh btw thanks for the penjelasan akan pultu susu tu, tu la kadnag2 I confuse jugak banyak jenis pulut ada kat kedai nyer, tak tau apa beza kan. now I akan beralih kepada pulut susu, yeahhh hehehe. sejak dua minggu lepas nak pulut mangga ekceli, tapi tak tercapai lagi ni.

Kanda x tgk lagi entri ni...bz memanjang plak sehari dua ni....

nana pun tgk hujung2 da ritu..nak tgk dari awal malas da,heeeee

mmg layan sungguhla kak makan puding koktel sambil tgk tv:)

sedapnyaaaaaaaa kak! nyumm! resepi nak!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF