Saya MALAS.. Full stop!

Ye la maunya saya tak malas. Asal nak online guna lappy ada je halangan yang merobek hatiku ni. Sekali cuba ok lagi. Sabaq. Dua kali cuba. Ok, cuba lagi. Masuk tiga, empat kali cuba, asyik benda yang sama je keluaq mau tak hangin kan. Ggghhrrrrrr.. macam nak lipat-lipat je lappy tu pastu kasik masuk dalam pelastik hitam. Pastu buang jauh-jauh. Merajuk ke hapa pon tak tahu.

Kisahnya saya baru je nak bw balas jejak uols. Sekali klik la nak masuk blog uols tapi sudahnya ini yang keluaq. Hampeh betoi la :'(

Buat nafsu ai terbantut je tau. Dah tak da mood dah nak marathon laju-laju. Huhuhu.

Nak bagi tak sakit hati teruih shutdown je. Kemdian bawa diri ke sofa. Pastu baring sambil ngadap cekelat ni. Lagi nikmat. Jemput semua. 


Hershey’s with almonds. Puas hati sebab ada 2 ketoi almonds. Hihihi. Cekelat + almond.

Macam sedap jer. Macam sedap jer..  ^_____*

Tengok la tengah-tengah malam nanti macam mana. Saya cuba lagi. 

Esok saya cuti. Selamat tahun baru. Tahun lepas Awal Muharram jatuh time anibesery saya. Tahun ni tak sama pulak. Lagi sebelas hari. Hihihi..










Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Saya MALAS.. Full stop!"

Dia pun nk sambut maal hijrah tu...sbb tu dia berhijrah ke page tuuuu jeee hehehe

Sdapnye coklat tu...

wuaaa mana dpt cekelat yg ada 2 ketul almond tuh?? husna igt whittakers je yg dh bnyak almond..T_T

salam maal hijrah ciksu.. alahai siannya laptop tu. janganla buang dia dalam plastik hitam.. huhu...
sedapla coklat tu ciksu. tambah ada almond. memang feveret Ros tau....

salam maal hijrah kak :)

fae pun geram kalo internet buat hal. pernah sampai fae tumbuh keyboard laptop. hahaha naik hangin satu badan.

Salam 1 Muharam dear. Semoga dengan kedatangan tahun baru ni akan membawa 1000 kebaikan & dikelilingi perkara2 yang baik belaka hendaknya.. Amin..
Blog dah bertukar nama & url.. Hehe.. Jemput singgah.. =)
MIEZA SURI SHAKLEE

Samelah stress klu bkk blog x keluar jd mcm huhuhuhuhu

google problem kot
sbb saya pun selalu je kena camtu

Kena byk sabarlah dindaku....selamat tahun baru...

sambut anniversari yg ke berapa tu?

kena tambah pakej tu.. maklum le skrg semua berduit..

nur pun selalu jadi mcm tu...refresh byk kali baru okay...hehehe

cuba lagi ciksu.. huhu..

salam maal hijrah..

hehe..memang stress kalau dok layan internet,tetiba jadi cm ni..

cuba try browser lain..kut buleh..;)

haha..sama la..
klo asyik cam tu je..trsmood bw kelaut..

Mueheehe mmg cekelat adlaah pengubat stress.

Samalah akk pun x suka bila jd mcmtu..uhuhuhu
Sedapnya coklat tu..bak sikit.hihihi

mende camnih slalu terjadi kat deqla at opis nih.. mmg kebanyakkannya x dpt nak terjah.. dah pesan dah tinggalkan link blog bg yg 1st time komen, tp x tinggalkan pun.. so, mmg x dpt nak jejak blk ar jawabnye.. huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF