Sky Adventure Park Langkawi

Lepas turun dari kereta kabel kami singgah 
ke


Harga tiket RM10 untuk satu kepala..
boleh pusing dua round.. jauh jugak, boleh la dorang nak happy happy kan :D

Airil sorang je naik.. 

Safety first.. lengkap dengan helmet, glove, pastu yang dekat siku.. apa namanya ntah..

Damia eksyen je tu.. belom pandai lagi.. hihi

Rehat jap sebelum gerak balik

Lepas balik tu kami ingat nak makan dekat KEDAI IKAN BAKAR YANG MELETOP TU.. sekali sampai kedai tutup la pulak.. alahai.. esok nak raya haji kan.. tu yang banyak kedai tutup.. tak pa la tak da rezeki kami nak merasa kat kedai tu lagi..

So, kami pilih kedai yang buka saja.. not bad la..
Lepas lunch kami balik ke tempat inap kami.. penatnya.. dengan hujan renyai renyai tadi..

Kita rehat sebentar bersama kit kat.. hahaaa
on dway nak ke Kuala Selangor ni. 
Jom sapa nak itut ;*)


Sebelum tu singgah amik stok BIODEX dulu

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ^________________*



Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Sky Adventure Park Langkawi"

Buat ape kat kuala selangor? (sibuk je kan..hehe)

ada sambungan ke entry pasal sky adventure ni. ataupon nama moto kecik tu sky adventure/

Bike tu pakai enjin ker? pandai dia bawak yer, kalau I ke gaung ler jawapnya.

nur tak pergi pun kat sini hari tu...

ehe..untuk bebudak je ke main tuu..napa ciksu xjoint sama

ni tempat ape ye?? round dgn motor tu kat kaw tu erk??

Langkawi entah bila nak gi...padahal seberang laut ja dari tanah kelahiran.

oh, tmpt ni x prnh pegi lg. in the list for next trip for sure.

byknye citer langkawi dia.. deqla teringin la nak pegi..tp ntah bila.. tuntutan keje incek hubby ni yg pyh sikit.. huhu..sebagai isteri deqla kena phm.. huhu

ni kalau anak buah Ros tengok ni mesti nak pergi jugak.. hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF