Tudung kanak-kanak


Doakan buat Baby Nur Anissa Umyra

Di pagi hari jumaat yang barakah, yang mulia ini, ciksu memohon kengkawan blog yang singgah baca entry ini, TOLONG DOAKAN BUAT BABY NUR ANISSA UMYRA.. jika tiada perubahan, in shaa Allah baby Nur Anissa Umyra akan menjalani pembedahan jantung buat kali kedua pada tengah hari ini di IJN, KL. baby baru berusia 5bulan.

baby Nur Arissa Umyra anak kepada rakan sekolah menengah ciksu. dorang dari jb semalam, ada check up selepas pembedahan pertama dijalankan pada bulan jun yang lalu. terpaksa di tahan di wad dan hari ni akan menjalani pembedahan kali kedua.

cuaca pagi ini seolah-olah mengerti hati dan perasaan ibunya. mendung dan hujan renyai-renyai..

semoga doa2 yang dikirimkan dimakbulkan Allah (InsyaAllah). semoga Allah permudahkan segala urusan baby Nur Annisa Umyra. semoga Nur Annisa Umyra cepat sembuh. kuatkan semangat baby dan berikan kekuatan buat ibu dan ayahnya.. aamiin

10 Comments

  1. Semoga dipermudahkan semuanya dan baby kembali sihat ... aamiin

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, permudahkanlah urusan perawatan Nur Anissa Umyra.
    Aamiin.

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahka sume urusan n baby kembali sihat hendaknyaa..aminnn

    ReplyDelete
  4. Asslmkm ciksu.. mcm mna kdaan bby tu skrng?

    ReplyDelete
  5. Semoga baby nur anissa sihat dan sembuh sepenuhnya.

    ReplyDelete
  6. Allahuakhbar sedihnya dengar anak kecik lagi tapi dah bermacam ujian terpaksa dia lalui ;( moga diberi kesembuhan sepenuhnya buat Nur Anissa Umyra. moga diberi ketabahan dan kekuatan buat ayah bondanya amin amin

    ReplyDelete
  7. Moga Allah lindungi dan pelihara anak kecil ni...

    ReplyDelete
  8. Ya Allah permudahkanlah urusan perawatan baby ini dan semoga baby nur anissa cepat semuh dan sihat seperti baby lain.amin

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin