CikNa's Coklat Haven

Pilihan saya.. 


tempahan pertama.. untuk test rasanya.. hihi.. menepati citarasa saya..
tema lobak tetap menjadi pilihan..


tempahan kali kedua.. khas buat mak sempena hari lahir beliau.. 


khas buat kak Dora sempena hari lahir beliau pada bulan Julai :D
tahun depan dah tak jumpa.. hukhuk.. jauh terpisah dek kerana perkhidmatan.. 
semoga akak terus sukses & ceria ceria selalu di tempat baru.. 
saya akan terus merindui segala kata kata semangat yang akak tiupkan untuk saya.. thanks akak.. bersyukur sangat dipertemukan dengan akak.. 
alhamdulillah, walaupon pertemuan kita seketika cuma ;)

Lari dari tema kebiasaan.. saja nak carik kelainan katanya.. hahaa


khas buat seseorang yang istimewa sempena hari bahagia mereka..

Boleh semak entri entri berkaitan coklat coklat yang saya order ni di SINI
kalau nak order jemput singgah ke FB CIKNA
kalau nak baca kisah cikna jom ke BLOG CIKNA

Hari hari gosok gigi, tahun depan tempah lagi..

Terima kasih CIKNA :D



Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "CikNa's Coklat Haven "

Comelnya coklat ni..suka tengok. minat sangat kat lobak ya

Waaa. Rajinnya tempah coklat... Kat mana ni? Kena amek sendiri ke?

Happy new year rania...hheee

wahhh.. surprise tahun baru ke ape ni? terharu cikna tau.. inshaAllah.. tahun depan & seterusnya cikna akan terus buat coklat selagi ada permintaan..

terima kasih banyak2 my loyal customer.. ^_^

tetap jugak lobak jadi pilihan ye Ciksu :)

Coklat....hurmm..sedap tu..& cun..

kenal sgt cekelat sape ni.. hihi..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF