Coklat Murah Langkawi

Sambung lagi kisah di Langkawi. hihii. layan je la ye. 

 Kini tiba masanya untuk memborong coklat Langkawi
Banyak kedai yang juai coklat coklat ni sebenarnya
cuma kena pandai pilih kedai la.

Ada kedai yang jual satu peket je. Maksudnya tak jual harga borong la. Macam rugi pulakkan kalau tak beli dengan harga borong. Comfirm la kita tak amik sepeket sepeket.
Kalau boleh nak borong satu kedai tu skali. Hahaaa

Hasil tangkapan saya semestinya cekelat yang mengandungi almond atau sajok : D
antaranya,


 Whittaker's, Ritter Sport, Toblerone


 Kisses & Hershey's


Syok oo ada dua biji badam dalamnya.


Daim
beli satu bungkus RM16.90, beli 3 bungkus RM44.50

Whittaker's

kacang ceredik rembat dua bungkuih je

beli peket ada 3 bar coklat Whittaker's ni. Harganya RM8.90
beli 3 peket dok ada 9 bar la. Harganya RM25.00
tak rugi beli penuh almond tau. Sedap!ll

Pepero ni merata saya carik tau. last last nak balik baru beli. Hahaaa

Untuk shopping coklat je saya belanja dekat RM300 jugak la. pinggan mangkuk memang tak borong pon. tunggu la next time sebab sekarang masih duduk kuarters so, macam leceh sikit. nak kena usung pi mai pi mai. kang tak pasai pasai ada jugak yang pecah belah khaann. sapa yang makan hati, ciksu jugak khannn :D

Saya banyak beli dekat HAJI ISMAIL GROUP





Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Coklat Murah Langkawi"

Kalau ke Langkawi memang seronok dapat beli coklatkan.

Kalau orang ke Langkawi pun kita expect orang tu bawak balik coklat juga.

salam ciksu..paling suka tu apa tu kacang cerdikkk..sedap yg tu

amboi.. tayang coklat pulak.. hihi.. kisses tu memang harus dibeli. nak yang ada almond! hihi.. whitakers tu pun sodap kan :)
Ros pun ada buat entry pasal coklat langkawi dulu. tapi, memang kan. kalau orang p langkawi, mesti nak beli coklat kan

salam qasehnyarania..
wahhh shopping sokmo na..!!
bestkan dapat gi lengkawi..tak penah agi lah..huhu

kat labuan pon syurga coklat kak.. murah2..bebas cukai katakan..

coklat daim,popular ngan bebudak ofis Noey..balik dr kursus je,mesti dorang bawa balik coklat.dan mesti ada Daim tu..

IbuNoey tak pernah lagi pergi Langkawi.ntah bila nak sampai nih..

arghhh...terliur tengok coklat.. huhu..

For chocolate lovers mmg berbaloi la borong banyak2 camni, meriah betul sakan bercoklat. Kalau saya satu toblerone tu pun bertahun nak habis.

byknye borong cekelat.. hantu cekelat sungguh aih..

erk.. aku borong coklat katr langkawi sampai sekarang masih ada lagi dalam esbok!!!

*lepas ciksu mengurut tu, jadi apa pulak ciksu?... pastu ciksu tak try la produk ambar kenangan tu yer?.

adoii...klu pi langkawi, tak borong coklat mang tak sah...

Kat KL ni Daim tu satu Rm24++ tau...kalau gi Langkawai tak beli memang rugi sangatlah.

mmg biasa la tu org brong coklat byk2.. klu g langkawi kn.. hrga murh..

yummy!! didiey pun baru beli coklat..borong! hehe..kat rantau panjang pun ada kedai ala2 langkawi tau...pinggan mangkuk n coklat sgt murah :)

saya shopping coklat kat the zone pantai cenang. sana pun murah. paling suka beli yang mixed/assorted. best kan kan kan

byk jugak ciksu borong coklat yea..hehehe

Sedapnya coklat. Macam2 jenis yer.

Byk bezanya kalau kita beli di pasaraya di sini..kata org,daim tu cuma ada jual di langkawi je tp kanda pernah beli di kedai dlm bangunan pasraya ikea...kat luar ikea la...ada kedai2 kat sekeliling tu....harganya dh tak ingat.....

nak order cikelat lgkawi ? mai tekan link ni https://www.facebook.com/kedairuncitonlinecokelatlangkawi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF