Gangguan Bekalan Air di KL & Selangor :(

Tertengok Buletin 130 tengah hari tadi. 
alahai, dengar je pasai gangguan bekalan air di Kuala Lumpur & Selangor, telan air liur saya :(

Bermula jam 8 pagi esok 17/12/13 berkemungkinan akan berlanjutan hingga ke 22/12/13. lama giler. huahua.

Air tak da mungkin akan menyulitkan beberapa perkara seharian. dugaan.

Tempat saya pon terbabit sama. acaner ni? rasa macam tak nak balik KL la, boleh tak?

Sebahagian Jalan Tun Razak 
(dari Bulatan Pahang hingga persimpangan Jalan Langgak Golf): 

Hospital Tawakal
 Institut Perubatan Respiratori
 Pusat Darah Negara
Institut Jantung Negara
Hospital Pusrawi
 Jalan Semarak
Jalan Perumahan Gurney
Jalan Maktab
JALAN PADANG TEMBAK (area rumah saya. huhu)
Flat DBKL Dato\'92 Keramat
 Kementah
Pulapol
Wisma Tanah
JUPEM
UTM
FELDA
 Pusat Latihan Telekom

 Nak semak sama ada tempat uols termasuk atau tak, uols boleh tengok SINI.

psssttt: nak balik ke tak erkk?



Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Gangguan Bekalan Air di KL & Selangor :("

patutla adik cikna kat UTM KL call td ckp takde air.. siannye kat org2 KL.. lama lak tu takde air.. huhu..

klang x terlibatkan gegegege.. sbb hari tu dah kene..

tak bertanggungjawab betul syabas kan.. haihh..

Ada juga tgk berita nya cik sue.. kesian lah org2 yg terlibat.. mmg susah klu air takde ni...

aduhh memang perit kalau tak dak air ni. dah pernah alami masa duduk sana..
emm, tak yah balik lagi lah CIk Su, boleh?.. duduk kampung jer.. tapi sian pulak kat cik abe tu kan :)

xde air..rasanya lebih ssh dari xde letrik..:(

kna siapkan bekalan air bertong2 la ye ;)

su, shana tu rumet msa kt uum, bleh bgi contact no dia tak kt email sy rydaryna@gmail.com

setakat ni ada air lagi kt tmpt sy...

usihh..
lama tu?
now ada air tk lagi?

ada dgr kat gombak pun xde air.. tp semlm deqla check rumah deqla yg bakal deqla dudok tu ok jer..ada air...mmg ssh la kalo xde air.. nak simpan air pun rasa mcm x cukup...huhu

Adessss....sampai ahad ni...biar betolll......

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF