Harga Coklat DAIM..

Assalamualaikum. selamat pagi. dah sarapan ke uols? kalau dah, alhamdulillah. 

Enteri hari ni I just nak share pasai COKLAT DAIM yang sentiasa menjadi sebutan kepada pengunjung yang berkunjung ke Langkawi.

Bagi saya la khan, kalau uols pi Langkawi kalau tak beli COKLAT DAIM secara borong teramatlah rugi tau. hihi. ala, beli sebagai buah tangan untuk kengkawan dan juga keluarga :-)

Kenapa saya kata rugi sebab setakat yang saya dah jumpa dan beli COKLAT DAIM sebelum sebelum ni ternyata COKLAT DAIM di Langkawi harganya jauh lebih murah berbanding harga harga di Kuala Lumpur ni. kalau COKLAT DAIM DI THE ZONE JB, STULANG saya tak pasti la. kena suruh ROSS REEZA pi check, boleh! hihi

Buktinya,


HARGA COKLAT DAIM DI LANGKAWI RM16.90



HARGA COKLAT DAIM DI WISMA HANIFFA, JALAN TAR, KL RM34.90

HARGA COKLAT DAIM DI Muzium Coklat Kota Damansara RM22.00

HARGA COKLAT DAIM DI KL CENTRAL RM37.90

Dengan bungkusan yang sama, kuantiti yang sama, cuma harga yang tak sama. 



Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Harga Coklat DAIM.."

betul..!kalau tak beli daim kat langkawi rugi laa....hihih

Memang wajib borong ni. Banyak bezanya tu.

Jauh juga beza harga coklat tu..apa pun coklat tetap pujaan hati..hehe..

Tak de la sedap sangat pun Daim ni...

my favourite ni..kalau g langkawi memang borong daim!

kalo murah gini mmg wajib la borong kan cik sue.. =)

To be honest, saya firstime merasa cokalt Daim ni masa kawan office bagi few years ago, hohoho mmg tak tau sangat pasal si Daim ni, ingatkan coklat kampung pada awalnya.

daim dan langkawi memang sinonim.. sape pergi langkawi je, mesti bawak balik !

Hi semua. Say a zue Dr langkawi.
Mmg daim adalah coklat yg wajib dibeli taw bila mai langkawi. China, India,Korea,siam,jepun Dan matsaleh semua borong daim. Jom bercuti ke langkawi...anda pasti teruja!!

setakat beli coklat daim kat langkawi..kena habis seribu dua ribu juga..nak sewa homestay ..sewa kereta ..nak makan lagi..parah wei

Nk jimat tambang feri, sewa keta n homestay, meh beli daim dr sy jer..
RM 20/ pack. xinclude pos yer

Postage rm 6 utk 1 pack
rm 9 untuk 2-3 pack

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF