Harga Coklat PEPERO



Setakat yang saya beli hari tu, PEPERO paling murah ialah dekat LANGKAWI PARADE. harganya RM17.50 sekotak.



Dalam kotak besar tu dok ada 8 lagi kotak kecik.



 Dalam kotak kecik tu dok ada lebey kurang 10 stick. PEPERO la paling sedap dimakan.
 nak nak kalau ambik PEPERO COKLAT & BADAM. 


Berbanding beli di Jetty Point. harga PEPERO sekotak RM17.90.
kedai belakang saya tu la. 

Kalau di HAJI ISMAIL GROUP saya tak pasti pulak  berapa harga sekotak PEPERO ni sebab masa saya nak beli tu, PEPERO kehabisan stok la pulak khann.




Idaman Suri TUTUP masa hari raya. sebelum tu kami tak pi pon. so, kami tak berpeluang menerokai Idaman Suri. hihii..


Kalau uols nak tau, keluar je dari traffic light dari tempat penginapan kami, terus belok ke kanan. teruih je. Idaman Suri sebelah kanan. cat warna kuning.


UPDATED:

PEPERO JUGA KINI ADA JUAL DI JUSCO AU2, SETIAWANGSA..


Previous
Next Post »
36 Komentar untuk "Harga Coklat PEPERO "

Tak pernah plak kak makan coklat Pepero ni Sue..hehe..:)

xpernah rasa coklat ni... mcm rocky eyh?

coklat langkawi kalau beli kat jeti mesti lagi mahal harganya..maklum lah, pusat tumpuan lepas org tiba..

p/s- kalau ciksue turun dari tol sp selatan, akan jumpa simpang empat.. si sebelah kanan seberang jalan ada giant, dan di sebelah kiri seberang jalan ada D'King.. so dari tol kena amek kiri lah.. kalau ciksue tak perhati betul2 mmg tak kan perasan kedai nih.. pntu masuk kedai ni pon bukan depan jalan..dya kena belok masuk jalan kecik sikit.. tp kalau tak silap husna, ada signboard.. err..x pndai nk terang..paham x ciksue?? =P

Yaya tak pernah makan coklat ni la.. tapi ramai gak yang share n beli ckp sedap.. huhu.. teringin lak nak rasa tapi tak pernah jumpa lagi

aha..
penah pesan kwn beli kt lgkawi
rege rm17.50
tp mmg sedap la..then cpt habis..hahaha..

sedap nih...pernah makan sekali jiran depan umh bagi masa dia g langkawi....sekotak tu rusydi sorg jer boleh hbiskan...

ada jiran pernah sedekah..sedappp gilaaa..hahahaha

Patut la ank dok sebut sebut. Beli kt langkawi rupanya

pst..akak jawab sini ya.. aah.akak member amway. jadi kalau ada kawan2 atau family nak beli barang akak jual lah.

saya pun suka cekelat tu...ermmm sedap

waaaa.. nmpk sedap je.. :)

eh.. comelnya ciksu.. ^_^

ehh cekelat apakah ini? x penah tgk.. rasa lagi la x penah..huhu

sedapnya pepero. 17.50 tu sekotak yg ada beberapa batang tu je ke. mahal le jugak.

sorry, tak abih baca. ada 8 kotak kecik. heheh. sorry ciksu comel.

comeynya dak tu...

Pepero ni pun saya tak eprnah cuba Ciksu, alahaiii.

x pernah mkn chocolate tu. nak dekat bunyi dia ngan ferrero. hihi.

Tak pernah perasan coklat nilah QR....tp nampak sedap je....macam teriginlah pulak nak makan......hehe...kat KL tk de ke QR?

Lebihkurang je idaman suri dan ismail group....kat jeti tu mahal sket sbb da tentu kita terpaksa beli juga sbb d nak blk...haha..itu je tumpuan terakhir selps shopping kat dlm sana.....

macam mana Ros boleh tak pernah makan cokelat ni?. hihi.. nampak sedap sungguh ni..

salam, nak tanya langkawi parade ni kat area mana ye? tq

Salam...mana mau dapat kan..boleh mintak pos kan kerr...???

Salam..mcm mana nak dapatkan klu yang dok jauh. Boleh pos kan kerr????

Sdap gile coklat ni kalah coklat daim

Nkorang tau x ada satu kedai coklat terbaru d Kuah?? Nama kedai tu BESERI....milik org Melayu. Bebetol sebelah Coco Valley. Kedai tu nampak ekslusif tp harga sama mcm kedai2 lain...ader gak harga situ lebih murah. Pepero blh dpt RM17.50. Daim RM14.20 (300g) ? RM18.80 (460g). Kedai tu bersih & selesa nak cari, pilih & ambik produk yg nak dibeli.....

mahu beli semua jenis coklat ? pm page kami di https://www.facebook.com/kedairuncitonlinecokelatlangkawi

bolh beli dgn sy. kotk kecik rm5.
pstge rm6(sem), rm10(ss)

kotk besar ada 8 kotk kck kt dlm.
rm45 (sem) free postage
rm50 (ss) free postage;)

wechat sy: danishadila
wasap: 011-129 10 482

saya rasa pepero ni haram.sila chek sijil halal

xhalal.... :(

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501197036659342&set=a.384393308339716.1073741828.384370181675362&type=1&relevant_count=1

Pepero Kini dijual dengan Harga yang paling murah di Malaysia. Untuk maklumat lanjut, Sila hubungi Lana.
Whatsapp : 01039339702
**while stocks last**

alahaiii coklat ni x halal lah....tu psl lah sedap nak mkn...mjr x mkn lgi huhuhu

Mengikut Jabatan Islam kat Korea , mereka mnyatakan bahawa cakelat ni Halal . dan kita yang duduk Malaysia ni pula kata tak halal sbb Jakim tak mngeluarkan status kehalalan nya . so, kalau ragu2 , tak yah la beli .

Dah confirmed Halal bila buat analisis DNA.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF