Hari ni hari KHAMIS

Ye, hari ni dah hari KHAMIS.
 kenape tak percaye ye. bukan tak caye tapi... rasa macam cepat sangat. minggu depan dah nak balik kl. kjap je rasa bila balik kampung. kalau dok rumah sendiri rasa lambat benor masa berjalan. haissh

 Esok saya ada jemputan majlis akad nikah. majlis lepas Asar. In shaa Allah. kalau teda apa apa halangan sampai la saya ke sana. hihii. 

Eh. eh. baru saya teringat. esok a.k.a 13/12/13 kalau tak salah YUYU ZULAIKHA pon akad nikah jugak kann. dekat LANGKAWI tu. Jom.
 Pa pe pon selamat pengantin baru buat mereka mereka yang sambut hari bersejarah esok.

                  Oh ya, sebelum tu, dah banyak hari kan tak buat entri. huhu. sebabnya bila nak upload pitcher je. ya ampun punya lah azabnya. terkedek kedek. last last abaikan saja. hahaa.
 Sebenarnya saya just bw je. itu yang termampu. 

Boleh je kalau nak online tapi saya kena pi duduk lepak kat luar ghumah. baru line laju macam ferari tu. bila duduk dalam rumah memang boleh boleh je la. 

 Nak duduk kat luar saya tak selesa sebab member member adik suka mai lepak kat rumah. hilang privacy i tau. mmmm. elok keluar, duduk tak dan panas punggung ada orang tu mai, orang ni mai. last last angkat kaki masuk dalam rumah. senang citer. 

K la. tu je yang i nak bebel. xda mende pong. daaaaaa ;)
Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Hari ni hari KHAMIS"

salam rania..
a'ahlah kann sejak dua menjak ni line tenet mak aii..kira laju lagi jalannya si siput kan rania..lagi2 time nak upload gambo adussss..
maybe musim hujan kot line tenet slow hehe..

do'a akak sentiasa bersama rania right :)

IbuNoey perasan gak Chef Sue dah lama tak update entri..tu yg IbuNOey dok terjah entri yg lama-lama..

Salam sis...
klu line lembab mmg malas lah nak on9 kan? smpai nak kena duduk luar tu mmg idok lah..hehe..
erm! akak jemputan kenduri ahad nanti, balik kg jugak..:)

mmg skrg org akad nikah....apapun kita doakan stp pasangan berbahagia ke akhir hayat hendaknya ... :)

ya2..hari ni hari khamis..
esok jumaat..hikss

inshaAllah plan nk blk kg..

banyak toi kenduri time cuti skola ni kan

Assalamualaikum. qaseh kat mana sekrg? Lamanya cuti

bila ade dekat tempat yg kita rasa seronok..mmg cepat masa berlalukan...

Salam dindaku...

Rindu kamu sangat2 tau..sebak nih...kanda sibuk sbb musim kenduri ni,kanda menjahit lansir utk org kenduri kawin,blk kg la...macam2 hal jd tak boleh ke blog lama2...kandapun dh lama tk buat entri..mlm ni dpt la buat entri yg agak ringkas dan kelam kabut....harap dinda sihat je ye....

Hari ni hari Jumaat Ciksu.. hihihi..
singgah baca entry hari khamis di pagi Jumaat.. boleh gitu?..

yuyu org langkawi ke? selamat pengantin baru juga utk beliau dan juga semua yg berkahwin.

Ciksu balik kampung ke? Seronoknya.... Selamat bercuti ye.

* saya tak balik kampung pun. Cuma tak de mood nak update blog. Biasala... mood ni pun mcm air laut. ada pasang surutnya.

yuyu zulaika dah nak kawen ek? alahai kecik molek jer orangnyer..baru je baca entry die beli cincin..heheh.. slamat pengantin baru kat semua..amy pun de jemputan ahad nie..=)

tempat yg tak de privasi, susah la nak buat kerja..

esok jumaat.. lamanya ciksu cuti.. ;)

Kalau keje tu lambat betoi masa berlalu kan. Sampai jemu nak tgu pukui 530. Tapi kalau cuti cepat betui habis. Buat buat keja dah hari ahad. Lemah betui kalau hr ahad mlm isnin kan...

bila dlm suasana seronok mmg rasa cpt jer masa berlalu.. time keje mcm deqla skng ni terasa lmbt.. huhuhu.. lumrah kot..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF