Selamat Bertunang buat MY BFF..

Morning.. 
sedey hati daku pepagi macam ni. huhu. sungguh tak kusangka sebegini jadinya. apa la salah yang dah aku lakukan.
 YA ALLAH sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hambaMu ini :( :( :(

Ini hari nak cerita pasai my xtvt kemarin, boleh ^_°

Kemarin i pi teman my bff make up. fuyoo, ramei giler pengantin semalam. kiranya my bff tu orang terakhir yang dimake upkan. sebelum sampai turn my bff, kalau tak salah dok ada 6 orang pengantin pempuan yang perlu disiapkan. hahaa. cer bayangkan ramei tak rameinya orang menikah time cuti sekolah ni.

Nak nak pulak kedai ni satu satunya jadi tumpuan pengantin. semuanya disebabkan hasil tangan Kak Mieza yang kebaboo tu. masa saya nikah dulu kedai Kak Miza belom beroperasi lagi. saya pernah pasang angan angan untuk amik tenpahan dari Kak Miza khas buat arwah adik saya. tapi tak kesampaian. huhu.

Selamat Pengantin Baru buat kesemuanya. semoga berbahagia selalu hendakNya. aamiin.

Jom cuci mata di pagi ahad yang dingin ni. 
layan :-)

berlatarbelakangkan sawah padi & bukit bukau yang menyejukkan pandangan mata yang melihatnya.

My bff dari form 2 sampai sekarang. lagi sorang tak balik. kerja. rasa tak lengkap la pulak. hihi.

yang baju merah kawan baik juga masa duk asrama. anak dah dua. dua dua hero ^_*

Uols dah sarapan ke?
kalau belom, meh chefsu belanja makan apam dot dot, nak. hihi

Jemput makan semua kawan kawan. 

Pilih la nak ladybird ke nak angry bird ke atau nak stobeli. hihi.
semuanya ada inti bluebelly..

Selamat berhujung minggu :-)



Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Selamat Bertunang buat MY BFF.."

selamat bertunang kepada bff tu..
p/s : jangan makan ladybird tu.. sian kat die.. HIHIHI

lamanya akak tak buat apam polkadot, si alya dah bising2 nak bila tgok gmbar kt atas tu

kawan yg betunang tu dok mna? mcm kenai ja...

Salam dinda...

Apa yg menyedihkan pepagi buta tu...?

Tahniah utk kwn tu,slmt bertunang......moga sampai ke jinjang pelamin.....

hai rania..
tahniah buat bff rania..semoga kekal ke syurga..
wahh ada apam polkadot lah..nak yang kaler biru tu..:)

Selamat bertunang buat BFF ciksu.. moga kekal selamanya..amin!
cantik view bergambo tu...:)

congrats utk bff sue..

IbuNoey nk apam tu semua sekali,boleh?ni sue buat sendri kan?

selamat bertunang utk bff Rania...
comel apam2 tu....

amboiii photoshoot kat tgh bendang lagi.. hehe..

Untung betul mereka yg buat business make-up cuti sekolah ini CikSu.

Selamat bertunang buat kawan CikSu dari kakak.

rajinnya bff ciksu tunggu turn. Biasa dulu2 org tua tak bagi dah anak dara keluar bila nak dekat2 majlis ni. Tapi bertunang takpe lagi kot. Kalo kawen masih nak pegi mekap, mesti mak tak bagi.

chefsu, rajinnya buat apam... apam angry birds tu kelakar... comel sgt.

apam polkadot... lama tak makan... :)

Ros nak yang purple tu.. kate peminat tegar purple kan. hihi
selamat bertunang untuk bff ciksu dan tahniah buat beliau :)
kenape sedih ni ciksu pepagi tu?.. cer citer..cer citer..

ohya, sue, saya pun ada jual ephyra... kalau sue nak, leh la pm saya tanya harga yer.. hihii

tak ulang lg buat apam ni...pemalas...
wah ada minion lak ye....

Selamat bertunang buat kawan sue .

selamat bertunang kepada bff ciksu.. :)
cantiknya permandangan tu...

cantik.. selmt bertunang buat ur bff.. =)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF