Selamat Tahun Baru 2014

Uols ada pergi mana mana ke malam ni?
dekat area Lembah Klang merata ada events..
 tapi satu pon saya tak pergi.. lepak kat rumah je sudahnya.. 

Paling dekat di KLCC dan Dataran Merdeka
ada juga di Putrajaya
ada juga di I-CITY, Shah Alam.

Sedar tak sedar saya berjaya keluarkan 600 entri di tahun 2013.. alhamdulillah.. 
hakikatnya melambak lagi dok berhimpun kat dalam draft saya tu.. hahaa.. ntah bila nak di publish pon tak pasti.. tunggu je la.. tunggu mood kerajinan mai :p

RAWATAN KESUBURAN 2011 saya story di TAHUN 2012
 RAWATAN KESUBURAN 2012 saya story di TAHUN 2013
 RAWATAN KESUBURAN 2013 saya story di TAHUN 2014
in shaa ALLAH..

Uols kena sentiasa bersama saya ye : D

S.E.L.A.M.A.
T.A.H.U.N
B.A.R.U
2 0 1 4

Azam baru dah ada ke?




Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Selamat Tahun Baru 2014"

happy new year ciksu....
azam 2013 sambung ke 2014 :D

600?? Saya yg ada xsampai pun 100...hehe

Assalam,

semalam bunda duduk rumah jer...

SELAMAT TAHUN BARU.. :}

Assalamualaikum ciksu.. selamt pagi :) selamat tahun baru juga buat ciksu.. Ros pun tak gi mana malam tadi.. duduk rumah je, tidur awal.. hihihi.. rasa malas nak keluar malam tadi..

Salam tahun baru ciksu..

P/s: kakak biras tu dh 5 thn kwin.. tp smpai skrg x dkurniakn zuriat lg.. sdgkn kmi adk adk birasnye dh ade ank .. kshn kt die.. msti die sedih.. bby ldy, lady ajr pgl mma kt birs tu..

Salam rindu buat dinda dgn rasa sebak di dada....

Lama kanda tak ke sini...selamat menyambut tahun baru 2014...terimaksih krn rajin menjenguk kanda ye...nanti kanda dt blk...ada urusan yg belum selesai...in sya Allah....

selamat tahun baru ciksu.. bagusla dok rumah.. tak yah bersesak2 kat luar tu.. wat penat je kann..

azam baru sentiasa ada walaupun bukan tahun baru.. hihi..

blogwalking dari http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

selamat tahun baru 2014! :)

hii..banyak gak tuu entry 600.. mg 2014 makin banyak..hihi..

hii..banyak gak tuu entry 600.. mg 2014 makin banyak..hihi..

selamat tahun baru 2014..
moga tahun baru ni nanti kita sama2 perolehi cahayamata sendiri..insha Allah, aminnn.. :)

cheery xg mana2x pun..malam tahun baru dok kat ofis keje..so boring!!hihi

kite duk kat rmh je..
still kemas2 rmh, x hbs2 lagi..kesan banjir.. heheh..

selamat tahun baru ;-)

selamat tahun baru ciksu.. :)
semangat pun baru.. :)

Selamat tahun baru...semoga kedatangan tahun baru lebih membahagiakan kita

wow! 600 entri tuuu. huhu. nina duaratus pun xsmpai :(

akak sentiasa bersama cik sue, mendoakan yg terbaik buat cik sue, moga tahun baru ni memberi sinar dlm hidup cik sue ye

selamat tahun baru dari nana jugak :-)

selmt tahun baru cik sue.. maaf, dah 7 hb baru nak ucap kat cik sue.. heee

awak. saya nak bagi tips nie. membantu atau tidak wallahualam. tapi nie cara manual la.

makanan yg patut dielakkan untuk preggy

1. jeruk - tajam
2. tomyam merah yg mcm siam buat tue - perencah dia tajam
3. air limau
4. asam

lepas tue elakkan naik moto sebab kadang kita tatau rahim kuat ke x. mana tau kot dah lekat tapi sebab gegaran dia boleh jatuh balik.

ini jela yg saya dpt bantu. klu ada petua lain saya share ye. gud luck awak :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF